2387 дней назадНеизвестный

в Авалі достроково з підробленням справи клієнта зняли депозит. в Печерському суді було призначено почеркознавчу експертизу в КНДІСЕ ще в травні 2016 р. зі строком 1 місяць на проведення. експертиза зразу ж була мною оплачена. до цієї пори експертиза не проведена. звертався до суді письмово а потім усно. відповідь справа на експертизі. після письмового звернення до суду з реакції банківських працівників стало зрозуміло що банк не надав на експертизу відповідні документи і надавати не буде ( документи в них є але і неозброєним оком видно що підробні). що робити? чи є варіанти як поновити судову справу ?

~= А Д В О К А Т =~

Звичайно, що є варіанти - вам потрібен адвокат. Якщо цікавить юридичний супровід такої процедури - звертайтесь безпосередньо на e-mail: advocate-s@i.ua або на САЙТ.

Леся Целикова 0505542573

Ви пишете що банк не виконав ухвалу суду та не надав документи на експертизу, чи банк надав, але Вам про це не відома, чи есперна установа так довго проводить експертизу? Не зрозуміло на якій стадії справа. Вам повинно з експертної установи надійти лист в якому зазначалось хто є експерт, зверніться до нього і дізнайтесь на якому єтапі проведення експертизи. Потрібно бачити безпосередньо спараву щоб зробити якісь висновки та надати більш точну відповідь.

можливо там можна посилатись на недоведеність банком позовних вимог, якщо це за позовом банку через ненадання ним же (ухилення від надання) доказів...

При написании ответа используется разметка Markdown.