2380 дней назадДмитро

Садовий кооператив оформив ділянку, яка була в нашому користуванні шляхом приєднання її до своїх земель і розробив загальну технічну документацію на весь кооператив, розбивку робив по кадастрових планах на кожну ділянку, почав реєструвати окремі земельні ділянки, пропустивши нашу (в кооператива оказалось недостатньо прав внести дані в кадастр), проекту нам не дав і тепер ми не можем здійснити державну реєстрацію своєї ділянки, так як для реєстрації необхідно подати заяву на реєстрацію і технічну документацію на земельну ділянку. Зараз триває стадія затвердження технічної документації на 2 сесії міської ради.

Питання: чи можна через суд зобовязати садовий кооператив зареєструвати земельну ділянку або надати копію технічної документації нам? Який судовий позов треба подавати?

Аноним

Вы можете зарегистрировать сами, без кооператива.

~= А Д В О К А Т =~

У вас напевно існує конфлікт з садовим кооперативом (невирішення про оплату чи ще щось), тому напевно і пропущено було вашу ділянку при оформлені, тому дійсно тепер можете лише самостійно зайнятись даним питанням та ще й в утруднених умовах, так як одна з необхідних дій - це складання з "сусідами" акту погодження меж, а чи погодять межі сусіди добровільно без суду? Якщо цікавить юридичний супровід такої процедури - звертайтесь безпосередньо на e-mail: advocate-s@i.ua або на САЙТ.

Леся Целикова 0505542573

Все через суд можно решить, долго но можно.

При написании ответа используется разметка Markdown.