2374 дня назадНеизвестный

Доброго дня. ситуація така: уклали договір з "площадкою" щоб продали нам авто. За умовами договора ми зняли авто з реєстрації і неа протязі 1 місяця вони мали повернути кошти , або авто. Договір завірений нотаріально і з їхнім підписом та печаткою (ми перед підписанням були не в одного яриста- всі сказали , що договір можна укладати , тобто закон на нашому боці). Через місяць нам сказали що авта-нема його продали , а директор втік.капітал фірми 1 тис грн. Виконавчий директор в шоці (майна на ній нема). За цей місяць наш автомобіль був зареєстрований на цього гендиректора який продав його перекупу ,а той в свою чергу продав теперішньому власнику який оформив авто на себе (на момент цього авто в арешті та в розшуку не перебувало). На сьогоднішній день ми судимся з теперішнім власником за автомобіль, бо за умовами цього договору (якщо кошти не повернено) ми являємось власниками і його право власності не дійсне. Прошу вашої підказки: які ж наші шанси? Судимось уже 18місяців.

шанс, є...удачі вам! Але справа довга..

и неизвесно в каком состоянии еще этот автомобиль вернется.... зачем вообще ставить свое имущество на какую-то площадку, да еще и с учета снимать давать доверенности... беспечность не имеет границ. Судится конечно можно, возможно Вы даже выиграете суд( нужно изучать документы) но еще и апелляция будет, а это еще время. Сил Вам и терпения.

Наталія (автор вопроса)

Дякую!

~= А Д В О К А Т =~

Шанси збільшаться якщо залучите досвідченого юриста/адвоката. Адже справа вже "набралася мулу" і щоб це все розгребти - потрібно ретельно попрацювати, а не на форумі короткими відповідями задовольнятись.

При написании ответа используется разметка Markdown.