2357 дней назадАноним

Добрий вечір. У мене виникла така ситуація: у мене кредит 48 тис. , уже був суд і мені призначили його виплачувати, але у мене нема з чооо. А зараз прийшла лист з виконавчої про те що арештована частина квартири в якій я прописана но не проживаю. Воеа батькова но вона приватизована. Чи може банк забрати квартиру??

Добрий. Рішення заочне? Яка сума за рішенням?

Як могли арештувати те, що вам не належить. Оскаржуйте.

Блог «Антиколлектор в Украине»Вебинары для заемщиковГруппа ВКПаблик ФБКанал YouTube

Не мали право арештовувати квартиру, яка вам не належить, скоріше всього є дані, що ви є власником цієї частки, в іншому випадку дії виконавчої служби неправомірні, пишіть заяву у виконавчу про скасування постанови про арешт.

~= А Д В О К А Т =~

Частину квартири арештували правильно, оскільки очевидно ви є не просто "прописана", а й співласник квартири разом з батьком. Крім того, в даній квартирі може перебувати ваше майно (принаймі це може бути офіційною версією виконавчої служби) і його теж (цінне з нього: дорогоцінності, готівкові гроші, побутові прилади чи оргтехніку) - можна арештовувати. А все це, (тобто частину квартири, інше "рухоме" майно) - потім виконавча може спокійно та згідно закону продавати на аукціоні та гасити з продажів ваш борг. Тому це проблема серйозна - не варто нею нехтувати. Можна вишукувати шляхи оптимізації ситуації, попрацювати належно юридично. Якщо цікавить юридичний супровід такої процедури - звертайтесь безпосередньо на e-mail: advocate-s@i.ua або на САЙТ.

При написании ответа используется разметка Markdown.