2356 дней назадАнатолій

Моя зарплата становить 2576 грн. чистими. В мене троє дітей від різних шлюбів. Я подав на зменшення аліментів і поки судилися півроку, то суд присудив ОДНІЙ дитині 1/6 але не нижче 30%, ДРУГІЙ дитині 1/6 але не нижче 30% і ТРЕТІЙ дитині 1/6 але не нижче 50%. Питання 1) Як будуть аліменти вираховуватися із зарплати коли діти від різних шлюбів і одному із дітей вже присудили 1/6 але не менше 50% від мінім.? 2)Чи будуть вираховувати більше коштів із зарплати? 3) ЧИ це буде рахуватися боргом бо більше чим половину із зарплати не мають право забирати. 4) І що робити в дані ситуації?

Анатолій (автор вопроса)

Допоможіть!!!!! Не вже ні хто з юристів не знає як буде по закону відбуватися відрахування по 1/6 чи по % пожит.мін. від зарплати в 2576 грн? Якщо по % від прожит. мін., то які тоді залишаться кошти для мого існування?

~= А Д В О К А Т =~

Буде так, як записано в рішенні суду. Якщо 1/6 від зарплати, але не нижче 30% прожиткового мінімуму, то так і будуть рахувати - не нижче 30 % від того мінімуму. Все інше ви знаєте, судячи з питання.

Анатолій (автор вопроса)

а як же тоді рівність дітей? вони ж не порівну будуть отримувати якщо в %-му відношені.

~= А Д В О К А Т =~

Ваші питання сумбурні і не зрозумілі, навіть в чому "терміновість" та "критичність" судячи по другому питанню - теж не зрозуміло. Що вас цікавить "рівність" виплат дітям чи "забезпечення вашого існування"??

Крім того, ви можете сам врегулювати "рівність" добровільно (а не "з-під палки" закону) добавивши там де не вистачає на вашу думку. Також можете навчитись заробляти більше, адже навчились робити дітей, значить здатний на самовдосконалення.

Анатолій (автор вопроса)

Шановний АНАТОЛІЙ МИКОЛАЙОВИЧ * advocate-s@i.ua * 095 0870419 *, вам дуже зручно сидиться в шкіряному кріслі і повчати мене жити і заробляти. Спустіться з небес на землю!!!!!! Чи ви не знаєте які зарплати в селі?????? Із запропонованого Гройсманом 3200, вираховують налоги.... да пів України сидить на мінімальну зарплату, навіть моя теперішня дружинаяка працює бугалтером на перефірії отримує стільки ж, ЦЕ ВИ ЗАЖЕРЛИСЯ СИДЯЧИ У ВЕЛИКОМУ МІСТІ довбаєтесь у носі і ваші кореша депутати які складають безглузді закони!!!!! Так прийміть закон про мінімальну зарплату в 10 тисяч, а потім встановлюйте аліменти 50% (900 грн) від прожитков. мін. дитини. а не від грязної зарплати в 3200!!!! І не потрібно мені розказувати про те що навчився дітей робити!!!!! Ніхто не одружується щоб потім розійтись, всі вступають в шлюб з думкою на довге подружнє життя. А якщо так склалось що розійшлись, то що тоді? Ви просто хам!!!!

Аноним

"Чудова" вiдповiдь адвоката:"Буде так,як записано в рiшеннi суду." Менi здалося,що Анатолiй Миколайович i сам не знае,бо вiн же адвокат а не бухгалтер. А Ваше запитання бiльш бухгалтерського характеру нiж юридичного. Так що раджу, краще звернiться до знайомого бухгалтера. Вважаю вiдповiдь буде бiльш професiональнiшою.

Анатолій (автор вопроса)

дякую

При написании ответа используется разметка Markdown.