2348 дней назадМарина.

Доброго дня. Моя мама уже бiльше 7 рокiв не может переоформити пай вiтчима пiсля його смертi. Точнiше цим займаеться орендатор. Всi документи в нього! Е рiшення суду на користь мами. А сам орендатор уже бiльше 7 рокiв обiцяе мамi , що скоро-скоро все буде зроблено! А кiлька днiв назад ми дiзналиись, що документе весь цей час лежать в його кабiнетi. Мама що року отримуе пайовий процент, але як такого договору в неi з орендатором немае. Як це?? Що робити в такому випадку?? Адже самих документiв , що цей пай ii немае... А вiн тiльки обiцяе. Порадьте , що нам робити. Вибачте за помилки деяких букв. Дякую.

Юрист Денис

Здравствуйте. Заберите документы и сами оформляйте . У вас с ним договора нет ?

~= А Д В О К А Т =~

Договору немає - адже написано про це. Документи він також добровільно не віддасть - не ворог же він сам собі. Вихід потрібно шукати для початку вивчивши рішення суду і маючи діалог. Якщо цікавить якісний та корисний юридичний супровід по вказаному питанню та оскільки може фігурувати конфіденційна інформація - звертайтесь безпосередньо на e-mail: advocate-s@i.ua або на САЙТ.

Нужно читать решение суда. Скиньте на емейл v0505492974v@gmail.com

~= А Д В О К А Т =~

звертайтесь безпосередньо на e-mail: advocate-s@i.ua

Віктор

Потрібно зробити спадщину, у Вашому випадку через суд. Зверніться до нотаріуса. Тільки не надійтесь ні на кого. Згоден з Денисом.

При написании ответа используется разметка Markdown.