2341 день назадАноним

Купила елку в интернет-магазине https://prom.ua/p612420082-kanadskay...ya-litaya.html Оплата была частично через приват(можно получить выписку о переводе средств) - 3000грн. и остальное наложенным через Новую почту - 1400грн+доставка. документы с почты есть. В личном кабинете заказ зарегистрирован. Перед покупкой интересовалась можно ли вернуть в течении 14дн и соответствует ли товар фотографиям. В итоге получила СОВЕРШЕННО ДРУГУЮ елку! Возврат делать отказываются! Помогите, что делать? 14дн. с момента получения товара еще не прошли.

~= А Д В О К А Т =~

Обратитесь в инспекцию о защите прав потребителей.

Поки не пройшли 14 днів швидко писати вимогу про повернення коштів у зв*язку з поверненням товару, відправляйте на АДРЕСУ РЕЄСТРАЦІЇ з ЄДР отримувача коштів листом з описом, опис та чек збережіть. Не забудьте запитати у продавця в який спосіб маєте повернути товар та вказати реквізити для повернення Вам коштів.

Поки у Вас немає письмового підтвердження, що Ви звертались про повернення коштів, товару продавцю, Ви не доведете порушення продавцем Ваших прав. В тому числі не доведете для звернення в інспекцію по захисту прав споживачів. А не доведене порушення з боку продавця, не буде ніякого результату зі скарг на продавця.

При написании ответа используется разметка Markdown.