2340 дней назадАноним

Доброго вечора. У мене виникла така проблема. Я відкрив своє СТО, яке пропрацювало 2 місяці,всі податки сплачено своєчасно. Мені безкоштовно допомагав мій кум, який винен елементи. Проти нього відкрита справа. дільничий зараз їздить до мене і вимагає, щоб я підтвердив, сТО було відкрито лише на парі на мене, а фактично ним володів мій кум. коли я сказав, що дільничий ніякого відношення до цієї справи не має, він сказав, що його попросила слідчий, яка веде справу кума. прицьомудільничий не показав ніяких документів, засвідчують , що його направила слідчий. Крім того дільничий погрожує, що мене можуть притягнути до відповідальності і засадити до вязниці. дільничий при їжджає до мене додому. Він є дільничим не нашого району, і тим більше не нашого села. Як мені діяти в цій ситуації. Підкажіть будь ласка

~= А Д В О К А Т =~

Вам потрібен адвокат. Якщо цікавить якісний та корисний юридичний супровід по вказаному питанню та оскільки може фігурувати конфіденційна інформація - звертайтесь безпосередньо на e-mail: advocate-s@i.ua або на САЙТ.

Действия данного "дильничого" мягко выражаясь не вписываются в рамки законодательства. Напишите скаргу в отдел внутренней безопасности полиции на корупционные действия данного силовика.

При написании ответа используется разметка Markdown.