2291 день назадЖеня

Особа довіритель видав довіреному довіреність для приватизації земельної ділянки, однак довіритель помер, і земля була приватизована вже після його смерті. І тепер нотаріус відмовляється оформляти дану земельну ділянку як спадкове майно. Як вийти з даної ситуації?

Юрист Денис

Здравствуйте . Ваш вопрос нужно решать через суд .

Якщо процес приватизації розпочато - його доведуть до кінця спадкоємці. Якщо ні ...

Женя (автор вопроса)

Земля зареєстрована повністю на померлого, але процес держреєстрації закінчився після смерті особи, у зв'язку із чим нотаріус не визнає цю землю як спадкове майно!

Вимагайте від нотаріуса письмову відмову та звертайтесь з позовом до суду.

Юрист Денис

Ваш вопрос в любом случае нужно всё решать через суд . Через суд признавать право собственности за собой .

Юрист Денис

Нужна помощь в составлении иска обращайтесь индивидуально . Контакты : voropay.denis.ivanovic1964@gmail.com ; 0634949857.

Женя (автор вопроса)

А який це має бути позов, про скасування реєстрації землі за померлим? чи визнання права власності на землю в порядку спадкування спадкоємцем?(в таких випадках як я знаю, подаються позова коли потрібно визнати що спадкове майно належало спадкодавцеві, наприклад втрачений правовстановлюючий документ) Просто сталася така ситуація що жінка померлого (спадкоємець) подала до суду заяву про скасування держреєстрації землі за померлим і визнання права власності на цю землю одночасно (дві вимоги у позові), однак перед 3 судовим засіданням суддя викликав дану жінку до кабінету і порадив забрати заяву тому що в нього немає підстав для скасування реєстрації землі і порадив звертатися з іншою заявою, але з якою, ніхто не знає...

~= А Д В О К А Т =~

Вам потрібен адвокат/юрист, який знає вихід (на відміну від того судді). Якщо цікавить якісний та корисний юридичний супровід по вказаному питанню та оскільки може фігурувати конфіденційна інформація - звертайтесь безпосередньо на e-mail: advocate-s@i.ua або на САЙТ.

При написании ответа используется разметка Markdown.