2288 дней назадАноним

Якщо суд постановив виділити 1/3 вартості будинку у фіннансовому виразі . Від якої оцінки береться вартість ? Це повинен провести експерт з оцінки нерухомості ?

Аноним

Обычная экспертиза недвижимости. Оценку обычно значительно занижают, поэтому у каждой стороны может быть своя оценка.

~= А Д В О К А Т =~

Від ринкової оцінки потрібно брати.

Аноним

тоді на основі двох експертних оцінок суд встановлює суму, так ?

Однієї, еспертну оцінку роблять на всю квартиру, а не на 1/3, а потім із суми експертної оцінки визначають 1/3.

Аноним (автор вопроса)

уважно читаємо... Якщо кожна із сторін зробить оцінку даного будинку, тоді на основі якої оцінки братиметься вартість 1/3?

Анонім, вам особисто не помішало би почитати уважно питання, які задаєте, попередньо ніде не було зазначено, що кожна із сторін робить оцінку будинку і ще уточнити - чи є рішення суду компенсувати вартість 1/3 частини будинку, чи тільки планується подавати такий позов в суд, тому що, якщо вже таке рішення ухвалено, суд вже взяв до уваги експертну оцінку і в рішенні суду має бути зазначено чому суд приймає саме один висновок експертизи до уваги, а відхиляє інший.

може тут "самодіяльність", де перед судом ставили вимогу компенсувати в 1/3 вартості і ніяким чином не конкретизували, а суд, не виходячи за межі позовних вимог, так і задовольнив, от тепер і розбираються з результатами економії на юр. допомозі кваліфікованого юриста

~= А Д В О К А Т =~

Дійсно, юриста необхідно було задіювати спочатку, а не тепер, коли вже все "накрутили та пересмикнули"... Тому оберіть юриста/адвоката з правої колонки та зверніться персонально - вам підготують грамотні необхідні звернення щоб все закінчилось позитивно. При цьому (клікнувши на «синій» текст імені юриста/адвоката) ви можете ознайомитись з рівнем кваліфікації конкретного фахівця, його іншими персональними даними, які він добровільно надав сайту, щоб допомогти вам здійснити правильний вибір та не потрапити на недосвідченого чи шахрая. Варто скористатись такою можливістю щоб отримувати якісну та корисну роботу!

навіть цікаво стало, якщо є рішення, авторе, надайте посилання в реєстрі або номер справи

При написании ответа используется разметка Markdown.