2269 дней назадНеизвестный

Моя дружина,з якою я не проживаю спільно чотири місяці в свій час забрала дітей і живе окремо. Ми не розлучені офіційно. Декілька днів тому вона не говорячи мені жодного слова залишила наших дітей самих в найманій квартирі і поїхала відпочивати за кордон на тиждень. Дітям 13 і 7 років. Деклька днів вони жили самі. сьогодні я дізнався про ситуацію що склалась і те що до моїх дітей телефонує подруга дружини для конролю за ними. Діти в цей час до школи не ходять. Чи можу я зафіксувати якимось чином дії і чи можу трактувати їх як недогляд за неповнолітніми дітьми для використання даних фактів в суді при розлученні та залишенні прав проживання дітей з батьком?

Конечно можете, кроме того ребенок 13 лет сможет это итак подтвердить. У вас есть все шансы. Предлагаю свою помощь на постоянной основе, подготовка иска, возражений, заявлений. Обращайтесь

~= А Д В О К А Т =~

Дійсно, оберіть юриста/адвоката з правої колонки та зверніться персонально - вам підготують грамотні необхідні звернення щоб все закінчилось позитивно. При цьому (клікнувши на «синій» текст імені юриста/адвоката) ви можете ознайомитись з рівнем кваліфікації конкретного фахівця, його іншими персональними даними, які він добровільно надав сайту, щоб допомогти вам здійснити правильний вибір та не потрапити на недосвідченого чи шахрая. Варто скористатись такою можливістю щоб отримувати якісну та корисну роботу!

Поедьте просто заберите своих детей и все, а там уже жена бывшая бегает

При написании ответа используется разметка Markdown.