2268 дней назадгалина

СУД виносить УХВАЛУ-розглянувши справу про визнання права приватної власності на автомобіль, ( 1/2 частина повинно бути, так як майно нажите у шлюбі).

Как должно звучать и Иск и все УХВАЛИ суда?

Вопрос лично мне вообще не понятен

~= А Д В О К А Т =~

С вашим вопросом нужно разбираться индивидуально, уточнять по ходу детали. Если интересует качественное, полезное юридическое сопровождение по указанному вопросу и поскольку может фигурировать конфиденциальная информация - обращайтесь непосредственно на e-mail: advocate-s@i.ua или САЙТ.

галина (автор вопроса)

Автомобиль куплен в браке.Делится все пополам. Как должен звучать иск (раздел имущества или про визнання права приватної власності на автомобіль

назва позову про розплоділ спільного майна подружжя, а позовні вимоги можуть бути різні (або сплатити гроші за вашу 1/2 частину машини або чоловіку за його 1/2 частку сплатити , а собі авто..... АБо просто розділити (і тоді по 1/2 частині авто кожному АЛЕ як ним користуватись тоді будете самі вирішувати.....

Леся Целикова 0505542573

В позові про розподіл можливо лише поділити майно, а за умови не можливості використання його суміжно запропонувати другому власнику викупити його частину. Якщо він не погодиться- то суд його не може змусити продати Вам свою частку і тим більше не може змусити його придбати у Вас його частку. А ось встановити судом як Ви будете користуватися спільним майном можете.

При написании ответа используется разметка Markdown.