2268 дней назадбарон ХерХуйГен

Маю договір. Хочу відкликати із нього свій підпис і зробити його не дійсним. Який алгоритм дій!

для недійсності договору потрібні підстави, одностороння відмова від зобов*язань не допускається, іншими словами, відкликати підпис не вийде. Що можливо вдіяти, це залежить від умов договору, якщо цікавить якісна допомога за помірною вартістю, звертайтесь

Леся Целикова 0505542573

Якщо договір підписали саме Ви і Ви не зможете довести що на Вас не здійснювався тиск, або що Ви в момент підписання договору були під впливом наприклад психотропних речовин, або що підпис в договорі взагалі не ваш і т.д, то визнати його не дійсним, або не укладеним майже не можливо. А так потрібно бачити документи та вивчати суть.

~= А Д В О К А Т =~

Тільки прискіпливий юрист можливо зможе знайти в тексті договору "зачіпки" для його анулювання, але аж ніяк не способом "відкликати підпис". Так "хитро" всі б робили, якби це було можливо і суди, адвокати, юристи залишились би без роботи. Тому оберіть юриста/адвоката з правої колонки та зверніться персонально - вам підготують грамотні необхідні звернення щоб все закінчилось позитивно. При цьому (клікнувши на «синій» текст імені юриста/адвоката) ви можете ознайомитись з рівнем кваліфікації конкретного фахівця, його іншими персональними даними, які він добровільно надав сайту, щоб допомогти вам здійснити правильний вибір та не потрапити на недосвідченого чи шахрая. Варто скористатись такою можливістю щоб отримувати якісну та корисну роботу!

Аноним (автор вопроса)

публічний договір із газовою кампанією про споживання газу .... Я підписав, (було холодно і треба було обігрівати житло, а потім (через 1 місяць почитав... і... упав із стільця...порушена ст. 19 Конституції і Конвенція про захист прав людини і основоположних свобод... Тож є інший вихід - розірвати договір і ..........на другий день запропонувати інший - із протоколом розбіжностей...так як вони монополісти - відмовити не зможуть... Крім того, я хочу заборонити збирати, зберігати і розповсюджувати персональну інформацію... Телефоном і інтернетом не користуюся...

Аноним (автор вопроса)

.....крім того, мій підпис є моєю власністю...якою я засвідчив згоду. А якщо я передумав, то відшкодувавши збитки, якщо такі будуть, я розпоряджаюся своєю власністю на свій розсуд - хочу - даю підпис, хочу забираю... ...я ж підпис не продавав... я давай його у користування на час дії договору... Ви ніколи не думали, шановні ЮРИСТИ про таку трактовку підпису, який є власностю фізичної особи???

ось якщо вважаєте, що умови договору не відповідають законодавству, це одне, а щодо підпису як власності - це повна маячня

Аноним (автор вопроса)

....підпис є інтелектуальною власністю...якою розпоряджається виключно власник... це не маячня... ЦЕ ВЛАСНІСТЬ!!!

Юрист Денис

Добрый вечер . Соглашусь к коллегами , что полный бред про то , что подпись собственность . Прежде чем подписывать что-то , нужно было прочесть .

~= А Д В О К А Т =~

Хотів би Фауст відкликати свій підпис кров'ю з договору із дияволом, але ж ні - пішов у пекло. Якщо поставив підпис на договорі (в літературному варіанті: чорнилом, кров'ю, чи просто "відбитком пальця", якщо неграмотний бувало раніше), то й "продав душу дияволу". Уявляєте скільки б людей хотіли б "відкликати" свої підписи в договорах про отримання кредитів від банків ?? Мільйони !

Шановний автор питання. Якщо Ви настільки добре розумієтесь на законодавстві, сперечаєтесь з юристами, то за для чого тоді звернулися за порадою, якщо слухати її не хочете? Робіть так як вважаєте правильним.

Аноним

.....автор пдпису є АВТОР !!!! Підпис є таким же продуктом як і книга, чи якийсь виріб..... і він 100% має на нього право власності... Хоче дає у тимчасове користання, дарує, передає у постійне корисування...Дярьовня... ви живите у пЄщЄрах із феодалами... ............долбоЙоби ви, а не юристи... за сало купували освіту... так і рішення суду купуєте...

Аноним

Привіт всім! Будь ласка, надайте пораду. Є Договір, за умовами якого оплата послуг здійснюється після підписання Акта протягом 5 днів. Вже пройшло більше 2-х місяців "танців з бубнами", маю намір захищати свої права в суді. Що Я можу? : тільки стягнення заборгованності + судовий збір + оплата послуг адвокатів? Але це така маячня- Договір 2100 грн, сплата судзбору 1921грн + послуги адвокатів понад 5000грн. або щє щось? Але мене більш цікавить: Можу розірвати Договір та повернути виконані послуги (експертний звіт)? З повагою.

Витрати повернуться, якщо заборгованість дійсно можливо стягнути... Можете економити на послугах адвокатів - піти до суду самостійно, а позов (написання і консультацію) можна замовити в рази дешевше, суд збір доведеться сплатити.

Розірвання в даному разі дуже сумнівне і теж в судовому порядку.

Розпочніть з якісної претензії, добре аргументована законодавчо і з підрахунком усього, що доведеться сплатити боржнику "зверху", діє..

Олександр

Якщо мені не вручено другий протокол обшуку, чи можу я відкликати свій підпис на першому екземплярі, що у слідчих (Розмова була так - ти підпишись за все і що отримав протокол (14 сторінок) а ми зробимо копію і тобі завірену надамо)

~= А Д В О К А Т =~

Олександр, вам терміново потрібен адвокат, ви вже "влетів" "по саме нікуда", не жартуйте з цим. 14 сторінок протоколу - це вже "щось по чомусь"! Тому виберіть компетентного юриста з правої "синьої" колонки (клікніть на "синю" назву юриста) і зверніться на його персональну ел.пошту, отриману після перегляду його профілю. Це убезпечить вас від невірних дій та непоправних помилок.

Аноним

Береш свій самий цікавий палець і засовуєшь у саму хитру дірку.

Аноним

Доброго вечора. Підкажіть як відірвати свій підпис?

Аноним

Відізвати підпис?

Аноним

Опишите ситуацию а потом задавайте вопрос

~= А Д В О К А Т =~

За загальним правилом відзивати підпис нікому не можна. Це придумали фактично робити невігласи та правові нігілісти. Уявіть собі - тоді б і з Мінських угод хтось заявив би, що відкликає свій підпис, але ж не заявляють таке. Заднім умом всі крепкі - а зась!

При написании ответа используется разметка Markdown.