2261 день назадмарія

Доброго дня мій шлюб тріскаєьпо швам я боюсь за дитину якій зараз 1.7 місяців чоловік погрожує що забере у мене дитину підкупивши когось і обговоривши мене. Зараз ми в сварці і дитина зі мною але чоловік хоче забрати дитину на вихідні я боюсь за то що він забере і не поверне його порадьте що мені робити дякую © Freelawyer.ua

~= А Д В О К А Т =~

Потрібно в суд звертатись з позовом, в якому все намагатись врегулювати, склавши грамотний текст. Тому оберіть юриста/адвоката з правої колонки та зверніться персонально - вам підготують грамотні необхідні звернення щоб все закінчилось позитивно. При цьому (клікнувши на «синій» текст імені юриста/адвоката) ви можете ознайомитись з рівнем кваліфікації конкретного фахівця, його іншими персональними даними, які він добровільно надав сайту, щоб допомогти вам здійснити правильний вибір та не потрапити на недосвідченого чи шахрая. Варто скористатись такою можливістю щоб отримувати якісну та корисну роботу!

Оьращайтесь в индивидуальном порядке

Леся Целикова 0505542573

подайте на развод и определите место проживания ребенка с Вам. Обычно ребенка оставляют с матерью, если конечно Вы не наркоманка, психически здоровы и не алкоголичка.

~= А Д В О К А Т =~

Сейчас уже "обычно" не оставляют матери. По-европейски справедливо уравнивают права обоих родителей без преимуществ кому то одному.

При написании ответа используется разметка Markdown.