2260 дней назадАноним

скажите пожалуйста, собираемся покупать дом. Оценили его 130 тыс грн (оценщики), продавец изначально поставил цену около 190 тыс грн. за какую сумму должен продаваться дом? за оцененную илю продавца? спасибо

Аноним

Придается дом за цену, назначенную продавцом.. Оценка производится для исчисления минимального налога. (не фактического).

~= А Д В О К А Т =~

Однако при покупке любой недвижимости имеются десятки серьёзных иных рисков, о которых вы даже не упоминаете, а акцентировали внимание совсем не на том! Вам нужно сопровождение именно "вашего" юриста, а не полагаться лишь на советы оценщика, нотариуса и особенно продавца, который легко может оказаться мошенником! Поэтому, если интересует качественное, полезное юридическое сопровождение по указанному вопросу и поскольку может фигурировать конфиденциальная информация - обращайтесь непосредственно на e-mail: advocate-s@i.ua или САЙТ.

Аноним

Ну никак без сопровождения А.Н! - ему очень кушать хочется!

~= А Д В О К А Т =~

Это добровольный выбор - кто не желает воспользоваться полезным опытом. то это личное дело. Предложение ни к чему не обязывает... А глупые, завистливые и не полезные советы к чему вообще? Лишь бы языком почесать.

все не складно, нотаріус перевіряє всі необхідні моменти при оформленні (відсутність заборон відчуження тощо), Вам потрібно потурбуватись про надання нотаріусу усього заявленого ним переліку документів і взяти у покупця розписку про реальну суму отриманих ним коштів

~= А Д В О К А Т =~

А хто перевірить про ймовірне психічне захворювання продавця (??) і ще купу ризикованих обставин, які нотаріус в принципі не зобов'язаний перевіряти, та й непотрібно це йому, так як отримує оплату лише у випадку здійснення правочину, а не при відмові від нього. То й виконає лише все формально без "ентузіазму". Аналогічно і рієлтор - якого мета тільки швидше отримати оплату за послугу продажу.

ну адвокат/юрист не психіатр, щоб перевіряти псих. захворювання, хоча якщо підозри є, завжди можливо пошукати відповідне рішення про визнання особи недієздатною, наприклад.. В моїй практиці з цього питання такої навіть і підозри не виникало, невже Вам "пощастило" більше?

Аноним

хто перевірить про ймовірне психічне захворювання продавця? рієлтор - якого мета тільки швидше отримати оплату за послугу продажу. не полагаться лишь на советы оценщика, нотариуса и особенно продавца, который легко может оказаться мошенником! Вокруг воры, преступники и мошенники! Один А.Н. белый и пушистый - безграмотный провокатор вымогатель.

~= А Д В О К А Т =~

Не прислухайтесь до авантюрних точок зору анонімів-потенційних шахраїв та інших, які якщо сам не шахрай, то точно "ллє воду на їх млин", а інакше чого б це бути проти ретельної перевірки розповсюджених ризиків ("пушистих" чи "поголених" - не має значення). Адвокат не психіатр, але адвокат може звернутись за необхідною інформацією, дістати її правдами/неправдами, але справжню та об'єктивну і не тільки щодо перевірки психічного стану продавця (хоча і це серйозно, оскільки можна легко потім визнати договір недійсним, який заключений під час перебування на обліку у психдиспанцері, наприклад!). А й щодо інших ризиків, яких, повторюсь, набіжить до десятка різних. Детальніше - індивідуально. Не рідко "по документах" все гаразд, а якщо "копнути глибше" - виявиться, що наприклад діють чорні рієлтори, про яких вже всі ЗМІ вуха "прожужжали" вповні реальними історіями, що трапляються з народними художниками України навіть, не говорячи про звичайних людей. Роззуйте очі/вуха, хто глухий та сліпий та хоч подивіться свіжі новини деколи "за бутербродом". І до чого тут образи та істерики - взагалі не зрозуміло. Потрібно тримати себе в руках, а то буде зрив нехороший. Що тато з мамою елементарної культури не вчили, чи їх не було, вулиця виховувала? Ну тоді прощається - сиротам можна і поспівчувати.

~= А Д В О К А Т =~

Посмотрите вопрос внимательно. Продавец явно завысил цену на 60 тыс. грн. (ведь оценщик определил рыночную цену - куда уже больше ??!!). Одно это уже должно насторожить о готовящемся акте мошенничества. А если у вас есть лишних 60000 грн., то уж можете и за качественные услуги действительно расплатиться. В чём тогда подвох, а ономин-злопыхатель? Заряжен рисковать чужими деньгами, а совесть твоя "бесплатная" куда спряталась? Молчишь? То-то. Сказать то нечего толкового, какую-нибуть "бе-бе-бе" только можешь ляпнуть чтоб ляпнуть. Давай, жду.

Аноним

Автора вопроса давно нет. с тобой дискуссию вести - себя не уважать.

~= А Д В О К А Т =~

А с тобой во много раз больше, потому что ты НИКТО, пыль при дороге.

~= А Д В О К А Т =~

Безымянная пустопорожняя анонимная пыль... А что пыль ещё и разговаривает, так это ж "новая форма жизни".

Стороній.

Де гарантія,що вказане імя не є ,,анонім,, .А Ви А.М. бачу полюбляєте на грудях "рябчика" рвати. (підключився до дискусії)

При написании ответа используется разметка Markdown.