2262 дня назадАноним

Як узаконити самобуд? Колись були побудовані гаражі, казали, що це кооператив, що є план побудови. Але пройшли роки, того підприємства, де були документи, вже майже 20 років немає і навряд чи якісь проекти залишилися. А гаражі стоять. Люди почали хвилюватися через те, що нівкого немає ніяких документів на це будівництво, а часи настали важкі, в будь який момент можить хтось прийти і сказати,що " земля під гаражами моя". Чи можна нам якось вирішити це питання і що для цього треба?

Має значення рік будівництва кожного гаражу. Теоретично, питання можна вирішувати. Порядок може бути різний в залежності від року будівництва. Починати потрібно з пошуку документів і , перш за все - на землю, коли, кому відводилася земля, про членство в кооперативі, і т.ін. Але,порядок вирішення буде судовий. більш конкретно можна говорити тільки після вивчення всіх документів, які потрібно відшукувати в архівах. Звертайтеся. можу допомогти з позовною заявою до суду. Адреса irinach48@gmail.com, тел.095-060-47-90

Аноним

В первую очередь обратитесь в исполком - землю выдавали там, под строительство ГК, в пользование.

Аноним

Кроме того если это был кооператив, который распался - это не самострой.

Юрист Денис

Добрый вечер . Обращайтесь индивидуально . Адрес : voropay.denis.ivanovic1964@gmail.com ; тел . 0634949857 .

~= А Д В О К А Т =~

Якщо цікавить якісний та корисний юридичний супровід по вказаному питанню та оскільки може фігурувати конфіденційна інформація - звертайтесь безпосередньо на e-mail: advocate-s@i.ua або на САЙТ.

Аноним

какая конфиденциальная информация в данном вопросе?

При написании ответа используется разметка Markdown.