2253 дня назадТетяна

Мама знаходиться у декретній відпустці по догляду за дитиною до 6 років. Друга дитина шкільного віку.

у вас все равно потребуют обїяснение почему вы не получаете алименты, вряд ли без этого вам назначат помощь

~= А Д В О К А Т =~

Навіть гарантовано без цього не призначать. Не можна (і по закону і по здоровому глузду!) на державу проблеми свої "вішати", а самій для їх вирішення нічого не робити під якоюсь надуманою малодухістю. Так вам тоді взагалі доручати дітей не можна - у вас їх, наприклад, і цигани можуть "небезпечно" відібрати для організації малолітнього жебрацтва. Не серйозна така заява.

А що за причини безпеки з яких мама не бажаете отримувати аліменти на дітей? Тобто, мама, я законний представник дітей, позбавляєте дитину власності( аліментів), оскільки аліменти- це власність дитини. Тобто мама дітей не хоче отримувати аліменти, але бажає щоб держава їй надала пільги та/або кошти. Мама звісно може подати документи на оформлення малозабезпеченої родини, але малоймовірно що без адекватних пояснень про причини не отримання доходу по аліментам призначать пільги. Можливо варто показати що мама нібіто отримує кошти на дітей від батька дітей, нібито він сплачує їх добровільно і самостійно готівкою.

~= А Д В О К А Т =~

Так якщо він не платить реально нічого, то що "підігрувати" йому та подавати неправдиві дані в його користь? Тоді він з "басурмана" взагалі героєм себе відчує безнаказанно.

При написании ответа используется разметка Markdown.