2215 дней назадАноним

Добрий дeнь. Мeнe звинувачують у шахрайстві, алe цього нe було я отримала гроші, оплатила товар покупцeві і вжe зі складу його на пряму відправили до покупця, я є посeрeдником і сама товар нe отримую. Замовляли лосини, вони прийшли майжe ідeнтичні просто бусини на фото були прикріплeнні звeрху, а прийли лосини то бусини були знизу. Я вважаю, що цe нe шахрайство,товар покупцeві прийшов! Покупeць хочe написати заяву про шахрайство у приват банк. Що мeні потрібно робити? Дякую.

~= А Д В О К А Т =~

Зверніться за допомогою до конкретного адвоката. Оберіть юриста/адвоката з правої колонки та зверніться персонально - вам підготують грамотні необхідні звернення щоб все закінчилось позитивно. При цьому (клікнувши на «синій» текст імені юриста/адвоката) ви можете ознайомитись з рівнем кваліфікації конкретного фахівця, його іншими персональними даними, які він добровільно надав сайту, щоб допомогти вам здійснити правильний вибір та не потрапити на недосвідченого чи шахрая. Варто скористатись такою можливістю щоб отримувати якісну та корисну роботу!

Аноним (автор вопроса)

Якщо я сама заблокувала свои картки, чи зможуть написати заяву на мeнe у приват банк? Та до кого конкрeтно мeні потрібно звeрнутись? Дякую.

~= А Д В О К А Т =~

Почитайте вище уважніше - адже все запропоновано.

А с каких пор Приват стал правоохранительным органом или судом? Пусть пишут , бумага стерпит все...

Аноним

Справа в тому, що приват банк до мене не телефонував, та не сповіщав, що написана заява! Отже, вона іще не написана і взагалі її можуть і не написати. Так як, товар людині прийшов, в мене є скріни, про те що я робила замовлення потім за нього розплачувалась, і вже на пряму зі складу товар поїхав до покупця. Я особисто товар не бачила та не тримала його в руках. ну і тому я вважаю, що ці звинувачення фальшиві! і покупця я відразу попередила, що повернення та обмін склад не робить!

як вчинити у такій ситуації? дякую.

Аноним

що вазагалі у такій ситуації потрібно робити??

тобто фактично товар замовили у Вас? і одержав замовник не той товар, що у Вас замовляв? Вжийте заходів щодо повернення люиі коштів, або доставки належного товару. Більше нічого зробити не можете. Покупець вправі звертатися з заявами в компетентні органи, установи. (приватбанк не є таким органом))))))))

Аноним

товар ідентичний, просто бусини на товарі на фото були пришиті зверху коліна, а прийшли пришиті з низу коліна.

Аноним

якщо звернеться із заявою! які міри покарання можливі?

  1. поверніть людині кошти за товар і на 99 % впевнений, що питання владнається.

  2. міра залежить від того, куди покупець звернеться

  3. "Замовляли лосини, вони прийшли майжe ідeнтичні".... товар повинен бути ідентичним, а не майже...

Аноним

А мене знайомий попросив дати користування карту сказав що прийдуть гроші по роботі і йому потрібно їх зняти, знімав в терміналі без карти через тиждень позвонила служба безпеки приват банку сказали що звинувачуть мене в шахрайстві а знайомий пропа а грош я неповерну бо в мене нема таких коштів людина використала мене неможу ще з цим змирить і тепер незнаю що робити

~= А Д В О К А Т =~

Якщо цікавить якісний та корисний юридичний супровід по вказаному питанню та оскільки може фігурувати конфіденційна інформація - звертайтесь безпосередньо на e-mail: advocate-s@i.ua або на С А Й Т.

И службу Приватбанка и соотсветсвенно их обвинение в мошенничестве можете отослать в сторону леса. А то что какие-то деньги заходили на Вашу карточку и были сняты - так в этом и есть суть банковской работы.

При написании ответа используется разметка Markdown.