2233 дня назадАноним

Здраствуйте. Мою сестру покусала соседская собака когда она приходила ко мне в гости (немецкая овчарка) и сестра говорит что он (сосед) еще начал ей угрожать говорил что он даст ей денег энную сумму и вызовет такси чтобы она молчала и никому нечего не говорила иначе она нечего не докажет милиции он докажет что она была пьяная и залезла в его двор а когда она отказалась он начал нецензурно выражать и сказал чтобы она уходила подобру по здорову. Что делать и как стянуть с него по полной и притянуть к ответственности? Ведь у меня годовалый ребенок и я хожу с коляской гулять и он ведь может напасть и на нас.

а ребенок кусается?

Віктор

Анна молодец!

Аноним

Запугал и все.Обратитесь в полицию.

Покарати їх може лише сестра, а не Ви, оскільки сестрі завдано ушкоджень. А що саме сестра робила в дворі посторонніх людей?

щодо Вас, то Ви вправі вимагати, щоб власник вигулював вівчарку, яка є великою собакою в наморднику

~= А Д В О К А Т =~

Ну буде "вимагати", а сусід, як і зазвичай звик, буде не реагувати - і що далі? Насправді, потрібно у випадку гуляння собаки "з порушеннями" (безконтрольно за межами подвір'я, там же без намордника, без повідка тощо) викликати поліцію, "не змучуватись" кожного разу це робити і таким чином фіксувати ці факти - і тоді може буде толк. А ще необхідно організувати сестру на зняття тілесних ушкоджень від укусів та подачі нею відповідної заяви про злочин до поліції (а згодом і цивільного позову до суду про стягнення причинених збитків плюс і моральних, зібравши перед тим аптечні чеки за лікування, медичні документи тощо).

Балаушко, ти екстрасенс? Звідки знаєш, що буде не буде реагувати? Вийде завтра сусід з собакою гуляти а автор питання дивлячись з вікна поліцію викличе...Не потрібно перед тим вимагати (звернутися до нього), щоб гуляв в наморднику, якщо собака кидається на людей?

Ти ще запропонуй людині одразу послуги по "фаховому написанні заяви в поліцію та одразу позов в суд"...

Леся Целикова 0505542573

Если не вызывали полицию и не фиксировали факт нанесения вреда здоровью- тогда ничего не докажете. А то что может произойти или не произойти- это только Ваши домыслы и насколько я поняла с Вашего рассказа эта собака никогда на Вас не нападала.

~= А Д В О К А Т =~

З огляду на рекомендацію колеги зухвалого юриста ПРОПОНУЮ:

Якщо цікавить якісний та корисний юридичний супровід по вказаному питанню та оскільки може фігурувати конфіденційна інформація - звертайтесь безпосередньо на e-mail: advocate-s@i.ua або на С А Й Т.

~= А Д В О К А Т =~

Як бачимо, зухвалий колега, не всі розділяють вашу "однокліточну" думку.

Шановний Анатолію, внук твого діда однокліточний. Конкретно, з якою моєю думкою не погодилися?

~= А Д В О К А Т =~

А ви що згодились, що "зухвалий колега" це ви? Ну якщо признання вами вже відбулось. то для чого продовжувати? Все і так зрозуміло без втягування в подальшу тягомотну беззмістовну дискусію. Краще займіться чимось іншим, більш корисним, а не видавайте себе ще раз за минулі анонімні такі ж тягомотні "подвиги".

Дурному не скучно і самому

~= А Д В О К А Т =~

Оце вірна відповідь! З гумором та самокритикою одночасно - ПІДТРИМУЮ і сам таким займаюсь не рідко!

При написании ответа используется разметка Markdown.