2171 день назадАндрей
 Я, у 2015 році, відповідно до Вироку міського Районного суду,  був визнаним винним у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого ч. 3 ст. 190 КК України з призначенням покарання у вигляді 3 років позбавлення волі, але відповідно до ст. 75 КК України був звільнений від відбування призначеного покарання з випробуванням 1 рік. 
 Ухвалою обласного Апеляційного суду вирок міського Районного суду було залишено без змін. 
 У 2016 році, після закінчення строку перебування на обліку в районному РВ КВІ УДПтС України, Ухвалою того ж міського Районного суду був звільнений від покарання призначеного Вироком Київського районного суду 2015 року.
 Питання: - Чи відповідаю я п. 3 Статті 88 КК України «Правові наслідки судимості», та чи можу я займати посаду керівника підприємства не державної форми власності, що постійно бере участь у тендерах, які проводять Державні заклади та установи на здійснення ремонтно-будівельних робіт та закупівель? Зазделегідь вдячний. З повагою, Андрій. (GAA2013@ukr.net ; 068-308-27-58)
Игорь

3 года не имеете права ...

Андрей (автор вопроса)

Игорь! Я очень благодарен Вам за ответ. Единственное о чем хочу Вас еще попросить,- скажите пожалуйста, в каком нормативном акте это прописано (просто Ваш оивет очень "короткий" и кроме Вас на мой первоначальный вопрос никто не откликнулся, а для меня это очень важно). Заранее Вам благодарен. С уважением, Андрей.

Игорь

При подаче документов на участие в тендере,выяснится ваша статья ,из опыта знаю 3 года вас не допустят к участию.читайте правила там все описано

Игорь

При подаче документов на участие в тендере,выяснится ваша статья ,из опыта знаю 3 года вас не допустят к участию.читайте правила там все описано

Андрей (автор вопроса)

Игорь! Спасибо за разъяснения.

При написании ответа используется разметка Markdown.