2162 дня назадБлажко Лариса Вікторівна

На адресу м.Запоріжжя, вул Запорізька 4-б кв.40 приходять листи, багато листів про стягнення заборгованості на імя особи, яка ніколи не проживала за цією адресою. В листі сказано що ця особа Швидка Ія Вікторівна, кредитний договір №001-0002-280807 від 28.08.2007 ПАТ Дельта-Банк який відступив права вимоги до товариства від 23.12.2016. ТОВ "КУА"Прімоколект-Капітал". Я не знаю як Дельта-Банк мав видати кредит не спитавши документ про прописку і повіривши на слово, але дуже прошу припинити посилати мені ці листи, бо за вказаною адресою Швидка Ія Вікторівна не проживає і до адресату листи не доходять.

Відпишіться їм, шанси є, що припинять, але невеликі. Бо колектори це такі люди, який навчено не чути ніяких аргументів, окрім "заплатимо"

Тарас

Юля, це не відповідь, і тим більше - не юридична допомога. Ви напишіть, як боротись з тим чмом (чмо, і працівники всі до одного - чмо, бо такою діяльністю ніколи не займатиметься нормальна людина). Це ж все незаконно, чи не так? Сьогоднішні колектори існують тільки тому, чому існує і бурштин, і інші подібні дива. І тому, я розумію, законним шляхом може бути важко з ними боротися. Але ж напевне можна? Що скажете?

Це відповідь з практики. На цю тему вже є багато обговорень, почитайте, а не створюйте все нові аналогічні пости. А якщо готові витрачати гроші на боротьбу з листами колекторів, будь-ласка. В платному порядку будь-який юрист/адвокат, думаю, напише Вам чимале законодавче обгрунтування, в чому та межа законності і незаконності дій колекторів, чому їх фактично не реально притягти до відповідальності тощо.

~= А Д В О К А Т =~

Практичні методи грамотної боротьби з колекторами - це не лише фаховий юридичний підхід, а й "мистецтво" з нестандартними творчими підходами у правовому полі. Якщо цікавить якісний та корисний юридичний супровід по вказаному питанню та оскільки може фігурувати конфіденційна інформація - звертайтесь безпосередньо на e-mail: advocate-s@i.ua або на С А Й Т.

При написании ответа используется разметка Markdown.