2157 дней назадАльона

Як з’ясувалося , вже після вступу судового рішення в законну силу, преставником в суді була не уповноважена на те особа. Які можуть бути наслідки?

~= А Д В О К А Т =~

По великому рахунку, якщо грамотно задіяти, можна домогтися скасування рішення, але потрібно шукати ще інші факти "для підтримання штанів", одного цього не достатньо.

Альона (автор вопроса)

Дякую. Так, факти є і інші, але мабуть є якісь і строки звернення до суду.

Дуже цікаво "зясувалося". Перед початком судового засідання судом перевіряються повноваження учасників процесу, і ніяк не інакше. І яким чином зясувалося?

Альона (автор вопроса)

Я знайомилася з матеріалами справи, але на довіреність не звернула увагу. Я навіть не могла уявити що з довіреністю щось не так. І випадково знайомий, який теж мав справу з тим же самим представником відповідача, повідомив мені про це (що довіреність не відповідає формі) і порекомендував звернути увагу на довіреність. Мабуть суддям не до того було, щоб вивчати довіреність...

І в чому конкретно невідповідність?

Альона (автор вопроса)

точно пам'ятаю, що не вказано місце проживання (реєстрації) представника відповідача...

Якщо особу повіреного і довірителя можливо ідентифікувати, зрозуміло перелік повноважень, є дати, довіреність відповідає формі і тд... нічого в апеляції з цього "викроїти" не вийде

При написании ответа используется разметка Markdown.