2148 дней назадАноним

Доброго дня! Виникла така ситуація:в будинку приватному проживала сім"я, у 2015 р. перекрили газ за борг у розмірі 800 грн. По тій адресі ніхто з того часу не проживає, власник пенсіонер живе у селі, веде с/г та не приїзджає у свою власність взагалі. Ключ від будинку мають родичі власника, які мешкають у місті, туди регулярно навідуються, але там не проживають. Пустивши контролера на перевірку, він пояснив, що пошкоджено скотч на трубі, яка перекрита, але пломба не пошкоджена. Лічильника немає. Скотч пошкодив сам контролер, крутивши вентель газовий на трубі. Контролер сказав про порушення- самовільне підключення, хотів скласти акт , але я повідомила його, що нічого підписувати не буду, оскільки пломба ціла та неушкоджена. також контролер наголосив про те, що буде сладатись Акт про порушення та буде відповідна комісія, яка і буде розглядати цю ситуацію. я пояснила, що власник не зможе приїхати, оскільки це людина похилого віку та живе за 150 км від міста. Також необхідно переукласти договір з газопостачальником, але повинен бути лише власник, як мені пояснили у регіональному управлінні. По стану здоров"я власник не приїде для цього. Які правильні дії необхідно прийняти, оскільки я не власник того будинку і які подальші міри можуть прийняти з газової служби? Дякую.

  1. газова складе акт про донарахування за спожитий газ і самовільне підключення до мережі.....
  2. ви його можете оскаржувати до суду або чекати поки газовики подадуть в суд про стягнення боргу і там оскаржувати......
  3. треба було нікого не пускати.!!!! Бити можна на те, що власника не було на місці і він контролера не допускав у всяю власність , а тому довести чи там був пошкоджкний скотч і хто саме його пошкодив не можливо, а краще щоб сусідка яка їх пустила сказала (і була свідком) що контролер сам навмисно його пошкодив!!!!!

При написании ответа используется разметка Markdown.