2030 дней назадАноним

Маю можливість раз в тиждень працювати по 4 години, але обов‘язковою умовою є складання цивільно-правового договору. Моїй дитині 10 місяців, чи вплине моя робота на виплату декретних. Оплата чисто символічна за 4 години 100 грн.

не повлияет ,. 860 грн это не декретные, а помощь при рождении ребенка. ваша трудоустройство ,даже на полный день, не влияет на данную выплату

~= А Д В О К А Т =~

Але вимоги до ЦПД у податкової (фіскальної) служби строгі. За регулярні платежі по ЦПД можуть штрафувати "роботодавця". Краще влаштовуйтесь по трудовому договору.

да никто не штрафуете работодателя.... если вовремя и в полном объеме уплачиваются все сборы. разницы по налогам между трудовым договором и гражданско-правовым договором нет!!!!

Аноним (автор вопроса)

В мене тоді виникає інше питання. Я в декретну відпустку пішла з підприємства, якщо я підписую цивільно-правовий договір то моє місце уже не зберігається? Виходить я змінюю роботу?

нет, не правильно понимаете. все за вами сохраняется и работу вы не меняете. просто вы выполняете по договору некую работу.....

При написании ответа используется разметка Markdown.