2017 дней назадРуслан

Логопед дитячого садка, який відвідує наш син, в присутності сторонніх людей обізвала його "хворим" та таким "у якого діагноз на обличчі написаний" через те, що він не хотів виконувати її вказівки. Також вона при свідках порекомендувала нам забрати дитину в інший садок. Наш син має діагноз "Гіперактивність з синдромом дефіциту уваги" та деякі проблеми з вимовою. Але є висновок профільного спеціаліста - дитячого невролога, про те, що дитині обов'язково потрібно відвідувати ДНЗ звичайного типу або з логопедичним спрямуванням.
Відповідно хотів би поцікавитися, згідно яким норм чинного законодавства можна притягнути до відповідальності за протиправні дії вищезгаданого працівника ДНЗ.

Аноним

Відповідно до п. 37 Постанови "Про затвердження Положення про дошкільний навчальний заклад" педагогічні працівники дошкільного навчального закладу зобов'язані: дотримуватися педагогічної етики, норм загальнолюдської моралі, поважати гідність дитини та її батьків. Сміливо можете звертатися з письмовою скаргою на працівника дитячого садка до завідуючої (директора) дошкільного закладу. Якщо не допоможе, наступний етап - скарга в управління освіти.

~= А Д В О К А Т =~

А докази? Докази які? Адже "оббрехати" можна кожного...

Руслан (автор вопроса)

Анатолій Миколайович, щодо доказів - аудіозапис розмови, де вищезгадана особа визнає, ЩО саме вона казала і в доволі зверхній формі просить (вимагає ?) пробачити їй на перший раз - нормальний доказ ?

При написании ответа используется разметка Markdown.