2017 дней назадАнна

Підскажіть будь ласка. У мене є всі докази справи, відео, аудіозапісі. Но на даний момент прокурор не хоче навіть слухати мене, ні поглянути докази моєї справи, нічого. Вона просто хоче закрити цю справу не доводячи її навіть до суду. Хоча я пролежала у лікарні 1.5 місяця з цілим букетом. Підскажіть маю я право на звернення до Верховного Суду? І якщо так що мені для цього потрібно робити. Дякую.

Юрист Денис

Вам нужно написать ходатайство о приобщении ваших клиентов к делу . А лучше всего всё делать с юристом / адвокатом .

~= А Д В О К А Т =~

Як і більшість юридичних справ - вирішувати ваше питання потрібно індивідуально. Тому найкраще обрати грамотного адвоката (можна вивчити попередньо дані про кваліфікацію кожного юриста на даному форумі, натиснувши на його "профіль") та звернутись персонально на зазначену у профілі юриста його електронну пошту чи навіть переслати копії необхідних документів. По-іншому поради будуть або поверхові, або не професійні, що жодне не принесе користі чи, тим більше, позитивного вирішення вашої не такої вже й "простої" справи.

Анна, потрібно не розмовляти, а письмово подавати докази по справі, у разі якщо справу закриють, важливо не пропустити строк на оскарження у судовому порядку. Звертатись до ВСУ не можете, потрібно до суду першої інстанції.

При написании ответа используется разметка Markdown.