2001 день назадАноним

Я сплачую аліменти (бухгалтер сплачує)на трьох дітей від різних шлюбів кожній дитині по 1/6 але не менше 50% про.мін. із мінімальної зарплати, на руки я отримую 453 грн на руки вже другий місяць і як жити я не уявляю, на аліменти йде загальна сума 2565 грн. Що робити? Подавати на суд для зменшення. Ну це ж не логічно - закон про підвищення аліментів прийняли, а зарплату не підняти!!!!! Я не проти сплати дітям, але мене держава залишає без засобів для існування. Як бути в такому випадку? p s. Не потрібно закидати мене помідорами і казати іди працюй але в селі зарплати більшої не платять і в 45 років не сильно беруть на роботу з високою зарплатою, всім треба молодих. Юристи звертаюсь до вас що можна вдіяти в дані ситуації?

Подавать иск на уменьшение размера алиментов, Звоните, помогу

На жаль, аліменти менше мінімального розміру визначеного законом Вам не призначить суд. Взагалі призначають по 1/4, у Вас розмір 1/6, тому шанси невеликі, що суд задовольнить Ваші вимоги. Право на звернення до суду у Вас є, проте, на мій погляд, перспектив вирішення справи на Вашу користь не має.

Юрист Денис

А вы не пробовали устроится ещё на одну работу ? . А не сидеть и жалится , что вы такой несчастный .

Юрист Денис

Езжай на заработки , а не сиди на одном месте . Нужно что-то делать , а не сидеть и жалится .

Юрист Денис

Нужно прежде чем делать детей подумать а последствиях . Теперь уж ничего не сделаешь . Как говорится сделал детей -отвечай !!! .

Аноним (автор вопроса)

Дякую вам юрист Денис за вашу пораду, бачу ви "компетентний" в своїй справі. Надіюсь у вас не так багато клієнтів, бо ваша етика бажає бити кращою.

Аноним (автор вопроса)

Всім іншим юристам дякую за те що відгукнулися. Так в трудовому кодексі прописані половина зарплати йде на виконавчі листи скільки б їх не було, а інша частина зарплати залишається. У мене ж підраховують 85% від зарплати це законно????

При написании ответа используется разметка Markdown.