1931 день назадАноним

Если на меня подали иск об увеличении суммы алиментов, могу ли я подать встречный иск о не целевом использовании алиментов и нужно ли мне платить суд.сбор? Нужно ли привлечь органы опеки? В органы опеки уже написано заявление о не целевом использовании алиментов,но пока тишина

можете подавати, а орган опіки залучати у справу як 3-.ю особу.....

може більш логічно подавати відзив, якщо є законні підстави заперечувати проти збільшення розміру аліментів, бо нецільове використання може не вийти довести

Аноним

ОТ СТО ПУДОВ, что нецелевое-то как раз легше легкого! Дети алыментщиков всегда недоедают то, что отцы присылают, мамашки на свои нужды тратят и говорят, что еда дорогая! Только ГДЕ их часть от дохода на содержание ребенка? Так что отец, вперед! Ты ДОЛЖЕН знать что ест твой ребенок, в чем он ходит, есть ли у него трусики чистые, и сколько их. И не стесняйся узнавать это и всяким с..ам помогать грабить ребенка!

Аноним (автор вопроса)

Я как плачу больше положенного,сразу нанимается адвокат и начинается пресинг

і як же Ви документально доведете, що діти неналежно утримуються? Є Висновок управління у справах дітей? Впевнена, що немає, тобто, йдете на очевидний програш

Аноним

Документами можуть бути фото, відео, листи, листівки, показання свідків, довідки від різних установ, з лікарні, листування з організаціями. Пишіть заяву (скаргу) до управління у справах дітей, - нехай обстежують побутові умови утримання дитини. Матуся у кафе (у "блуд"), а Ви їм - фото і відео нетверезої матусі. Питання - "А з ким моя дитина?", адже вона у суді вимагала дитину з нею залишити. У школу сама ходить? Не можна до 14 років дитину саму відпускати до школи. Створіть умови для отримання документів.

Юлія Вікторівна, БАТЬКО МАЄ ПРАВО на дитину не менше, ніж мати.

Звісно, батько має такі ж права. Але в даному випадку, з точки зору юриста-практика, особа хоч і можливо правий, але ризикує програти, вбачається відсутність належних доказів, а самі розмови не принесуть позитивного результату.

Аноним

Юлія Вікторівна, цей лжеюрист без юридичної освіти пенсіонер Юрій з Кривого Рога вже тут всіх дістав своїми порадами типу бувалого. Йому кажи, що юридична практика така, що докази щоб грамотно надати, це треба зібрати їх, а йому лиш би поговорити будь про що і відволікає людей від вірної дороги, штовхаючи їх на безперспективні витрати часу та ресурсів йти в напрямку безперспективному з точки зору "практичної теорії".

Юрист Денис

Пане Аноним , ваши всё фото и т.д можно при хорошем адвоката сделать так , что они не примут фото в суде .

Аноним (автор вопроса)

На кону стоит моя доля в квартире,где они с новым мужем строят всяческие препятствия,прикрываясь ребёнком. Хотя они там не собственники

Будь-які перепони відносно прав на частку житла - це вже інше питання

Юрист Денис

Если они препятствуют в использовании квартиры то вам нужно подать иск в суд на устранение препятствий в использовании своего имущества.

Аноним (автор вопроса)

Подавали, зашли с исп.службой,вышли и они дверь поменяли

Аноним (автор вопроса)

Вот и пытаются задавить алиментами,чтоб жильё отобрать.у меня есть семья и Корман не резиновый.продать эту часть квартиры не могу,исполнительная наложила арест. Замкнутый круг

так тут можна говорити ще довго і абсолютно безрезультатно, матеріали юристу/адвокату надавате, тоді буде по суті

Аноним (автор вопроса)

Есть ли сроки на подачу встречного иска? Если иск подан 12.12.18 ,по почте не получално 28.12 .18 назначено было слушание,но перенесли(адвокат исца заболела).но с материалами дела ознакомился .получил на почте только 14.01.2019 рассмотрение назначено на 22.01.19

В Ухвалі вказується.

Стаття 193. Зустрічний позов

  1. Відповідач має право пред’явити зустрічний позов у строк для подання відзиву.

  2. Зустрічний позов приймається до спільного розгляду з первісним позовом, якщо обидва позови взаємопов’язані і спільний їх розгляд є доцільним, зокрема, коли вони виникають з одних правовідносин або коли задоволення зустрічного позову може виключити повністю або частково задоволення первісного позову.

  3. Вимоги за зустрічним позовом ухвалою суду об’єднуються в одне провадження з первісним позовом.

  4. У випадку подання зустрічного позову у справі, яка розглядається за правилами спрощеного позовного провадження, суд постановляє ухвалу про перехід до розгляду справи за правилами загального позовного провадження.

Аноним (автор вопроса)

Сроки у меня есть ещё или не успел?

Читайте уважно вище і Ухвали по справі

Аноним (автор вопроса)

Непонятен ваш ответ

Відповідач має право пред’явити зустрічний позов у строк для подання відзиву. Дивіться в Ухвалі строк подання відзиву.

Аноним (автор вопроса)

Не приняли встречный иск

щось Ви зробили не так, до речі, я Вам вище одразу сказала, що раджу подання відзиву, також казала про необхідність залучення юриста і надати йому матеріали для відповіді по суті... , ось і результат економії.., якщо відзив не подали, буде Вам сума аліментів.... натомість на допомозі юриста "економія"

Аноним (автор вопроса)

сейчас пишется відзив,суд сделал перерів

Продовжуєте самостійну роботу з пропуском всіх строків :))

У разі ненадання відповідачем відзиву у встановлений судом строк без поважних причин суд має право вирішити спір за наявними матеріалами справи.

А ще до змісту і порядку подання відзиву ЦПК містить вимоги, недотримання яких теж буде мати негативні наслідки

При написании ответа используется разметка Markdown.