1901 день назадСергій

31січня 2019р. Виконавча служба видала постанову про зняття арешту з мого пенсійного і зарплатного рахунків. Пройшло 11 днів, а банки ( Приватбанк і Укргазбанк) арешт не зняли.

Чи передбачено Законом ТЕРМІН, протягом якого (після постанови Виконавчої служби) банки повинні були зняти арешт?

Аноним

Практично - другого дня. Залиште скарги на гарячих лініях з поміткою оскарження у подальшому.

~= А Д В О К А Т =~

Гарячі лінії - це міф... Зразу скарги.

Аноним

Толя, на гарячу лыныю - безкоштовно. А ти скаргу ...куди збираєшся подавати? Правильно, до банку на банк. Але вже за гроші. "Почувствовали разницу", Сергей? Если даже Толя собрался жалобу в НБУ, СУД или МЕТОВКУ подавать, - то, опять же, за деньги. И уже "за бОльшие" деньги.

Сергій (автор вопроса)

А письмові звернення громадян? Ну, там до начальника виконавчої служби, депутата, до міністра юстиції... Вони ж безкоштовні?

А виконавча цю Постанову надіслала? З*ясуйте спочатку, де затримка або Постанову "на руки" і до банків

Аноним

Серега, я вААЩе не против того чтобы ты Толяну заплатил. Но! Есть большое "НО"!!!! Толя палится даже в этом посте. Сам себе вопросы задает, сам себе отвечает, рейтинг повышает.

Прочим гражданам: Юлия Викторовна дала лаконичный и точный ответ.

Сергій (автор вопроса)

Ні, виконавча Постанову про зняття аресту до банків не надсилала, в тому то і "крючок". Постанову на руки не дає, лише показала, що вона прийнята і зареєстрована, а відправити повинна канцелярія, а канцелярія чомусь "морозиться". Сьогодні написав скаргу їх начальнику. Підстав подавати до суду не бачу, борг я сплатив, виконавча арешт зняла. А чому не відправляє Постанову до банків, не можу зрозуміти... Може це якась змова?

Авторе, це будні державної виконавчої (припускаю, що у Вашому випадку державна), в них банально інколи коштів на марки немає. Ви, як сторона виконавчого провадження маєте право робити копії усіх матеріалів, чим і скористайтесь, "не дати" реалізувати це право не можуть.

Сергій (автор вопроса)

Так, це дійсно державна виконавча служба і питання виконавчого провадження - смішне, виплив штраф ДАІ, повідомлення про який, я теж не одержав, от він і попав до ДВС. Написав заяву їхньому начальнику, а тепер думаю, може треба було ще одного конверта покласти, щоб було в чому надіслати мені відповідь. А я маю право сам надіслати копію Постанови до банків?

При написании ответа используется разметка Markdown.