1899 дней назадГалина

Ми з чоловіком не знали,що навіть півтора місяця перебування за кордоном,зашкодить нашій допомозі.Я здійснюю догляд за перестарілих бабусею,а чоловік за своїм перестарілим батьком.,у нас п'ятеро дітей і ми отримували допомогу малозабезпечених сім'ї.Тепер чоловік написав пояснення і нам сказали що ми маємо повернути річні кошти,а звідки це дуже велика сума.

Аноним

З а кордон э з чим їздити, а "малозабезпеченими" себе вважаєте?! Ви повинні ДОГЛЯДАТИ, а не на Канарах гуляти. А, ви скажете, що у Польщі заробляли? Так які ж ви малозабезпечені? Податки, суки, сплатіть, щоб малозабезпечені отримували допомогу! Он, на сусідньому пості мамки репетують, що грошей нема. Нема тому, що такі як ви з олігархами потирили кошти та порозвозили за кордон

~= А Д В О К А Т =~

Анонім-скандаліст, ви ж жінка, що у вас за вульгарні вислови? Та й навпаки, більшість, хто працює за кордоном, свої зароблені кошти (причому в інвалюті!!) переправляють в Україну та піднімають таким чином економіку нашої держави. 11 мільярдів доларів в рік! Прирівняти олігархів (які дійсно вивозять гроші в офшори) та заробітчан, які роблять прямо НАВПАКИ - це кощунство! Це все одно, що порівняти чортів та ангелів, вказавши, що це одне і те ж.

Аноним

Толя, не "кощунство", а "социальная справедливость". Это принцип уплаты налогов в бюджет. А про "малообеспеченных" ... Відповідно до Закону України «Про державну соціальну допомогу малозабезпеченим сім’ям» у 2019 році фінансова підтримка надається сім’ям, які постійно проживають в Україні та мають середньомісячний сукупний дохід нижче встановленого прожиткового мінімуму. До того ж, враховується не тільки фінансовий, а й майновий стан сім’ї, зайнятість її працездатних членів та інші фактори.

Аноним

Доходы таки превысили прожиточный минимум. Вот и требуют возврата.

При написании ответа используется разметка Markdown.