4089 дней назадВладимир

Добрый вечер ,помогите пожалуйста мне в этом вопросе ! Произошло ДТП 3 месяца назад, страховая насчитала 16 тыс.грн , для ремонта на СТО этой суммы не хватит , в гаражах можно вложиться , что мне делать?? на замену в авто нужны 2 двери , я узнавал что в магазине цена новой голой двери 10000 тыс грн , в страховой мне на одну дверь насчитали 5000 и с этой суммы еще высчитали 70% так как авто 1998 года выпуска , откуда они взяли цену 5000 тыс грн и еще сняли 70% износа, как мне поступить в этой ситуации ??? и еще виновный не берет трубку, пропал, не выходит на связь, и уже 2,5 месяца собирает, и обещает завести необходимые документы в страховую, решение суда есть, страховики говорят что без всех документов не могут выплатить деньги, а виновный эти документы не несет, и еще вопрос по франшизе так как мне сказали что он должен мне выплатить 510 грн , он не собирается их платить , как правильно поступить в этой ситуации , моральный ущерб, и т.д .... обратится в суд ??? Подскажите пожалуйста и помогите разобраться в этом вопросе ! Как грамотно написать заявление в Суд на виновного в дтп ???

Подавайте позов до суду на винуватця ДТП, та залучайте як співвідповідачем страхову компанію, з якою було укладено ним договір обов'язкового страхування цивільно-правової відповідальності. з долученням доказів матеріального збитку (рахунки-фактура, акт виконаних робіт, тощо) бажано провести оцінку матеріального збитку, або заявити клопотання про її проведення в судовому порядку. Страхова компанія, з якою укладено винуватцем ДТП договір керується ЗУ "Про обов'язкове страхування цивільно-правової відповідальності..." стаття 29 якого передбачає, що шкода, пов'язана з пошкодженням транспортного засобу у зв'язку з його пошкодженням відшкодовуються витрати, пов'язані з відновлювальним ремонтом транспортного засобу з урахуванням зносу, розрахованого у порядку, встановленому законодавством..., Відповідно до Цивільного кодексу Ви маєте право на відшкодування шкоди в повному обсязі. Отже, в судовому порядку, Ви можете покласти на винуватця ДТП не тільки суму франшизи (510 грн.), але і суму фізичного зносу. Розрахунок такої суми Вам бажано покласти на оцінювача, судового експерта. Відшкодування всіх збитків пов'язані з проведенням оцінки, тощо Ви можете покласти на відповідачів. Відшкодування моральної шкоди покласти безпосередньо на винуватця ДТП.

Владимир

Доброго ранку !Допоможіть будь-ласка написати позовну заяву до суду по питанню франшизи та морального відшкодування , Зразок як грамотно написати .Дякую!

Допоможу. Але з Ваших слів її не скласти. Будете мати бажання зв'яжіться. Контактна інформація є на цьому сайті.

Владимир

А чому не скласти????

Аноним

а як з вами звязатися?

Аноним

На его имя нажмите, это ссылка на страницу, на которой можно найти в том числе ссылку на его контактную информацию.

Аноним

Добрий день, підкажіть, будь ласка, як правильно зробити у моїц ситуації, моя машина стояла на стоянці вн неї в'їхало інше авто виїжджаючи з стрянки, склали євро протокол, його страхова виплатила суму на ремонт, а от франшизу так і не заплатив винуватець і телефон не відповідає, як правильно поступити в даній ситуації якщо винуватець не хоче виплачувати суму франшизи?

При написании ответа используется разметка Markdown.