1864 дня назадАноним

Доброго вечора. Підскажіть будь-ласка, у мене дитина народилася за кордоном, у графі батько стоїть прочерк, зараз ми знаходимося на Україні, які документи мені потрібно мати для виїзду разом з дитиною з Ураїни за кордон?

Доброго вечора. Достатньо мати свідоцтво про народження дитини, в якому не зазначені відомості про батька.

~= А Д В О К А Т =~

Але ж ви могла б хоча б будь-яке ім'я батька вказати при оформленні, для чого обов'язково "прочерк" - як же дитину, яка виросте, будуть величати "по-батькові"? І, до речі, а в'їжджали ви в Україну як?

Аноним (автор вопроса)

В Італії коли йдеш у РАЦС оформлювати свідоцтво про народження, щоб у графі батько вписати його дані він сам має бути присутній, тобто визнати дитину, такий тут закон, а в іншому випадку ставиться прочерк, тут не існує записано зі слів матері. І в документах де паспортні дані у них теж тільки пишеться прізвище і ім'я, так як і в принципі у будь якій країні за кордоном. Тому за "по батькові" як буде писатися то не саме головне питання, за кордоном такого немає, а в Україні наскільки я знаю, то можу написати у документах будь -яке. А випискають без проблем. Просто якщо у них є закони то вони є, а у нас у державі куча законів, а добитися правди неможливо.

В чому проблема? Якщо батько іноземець, згода взагалі не потрібна, у Вашому випадку , якщо батька не має за документами, тоді й згода не потрібна.

Аноним

Дякую Вам за чітку відповідь на моє запитання.

При написании ответа используется разметка Markdown.