1837 дней назадАноним

Здраствуйте. 7.12.18г.мне выдали приказ о присуждение алиментов ребенку начиная от 6.11.18 . Отправила оригинал и заявление почтой в исполнительную службу по месту проживания и работы мужа. Получили документы 1 марта 2019.До этих пор нет ответа-насчитывают,не насчитывают. Сколько времени занимает насчитывание средств исполнительной службой? Я не могу признать его должником,для получения пенни. Сколько ждать? Чтобы обратится туда самостоятельно,я не могу,очень далеко. Муж материально не помогает более 5ти месяцев,и тут както не спешат помочь

Дізнайтесь у виконавчої служби, ми тут не маємо такої можливості

Оксана (автор вопроса)

Дякую що відреагували. Намагалась дізнатись,писала на імейл відправляла заяву на отримання довідки про заборгованість навіть конверт для відповіді,жодної інформації не надали. Я з Хмельничини,виконавча у Києві,якесь замкнуте коло виходить.

Аноним 99 096 631 12 61

ЖАЛУЙТЕСЬ В ПРОКУРАТУРУ -ВАШЕ ПРАВО.

Оксана, звертатись потрібно у письмовій формі, або через представника за довіреністю можете дізнатись, що з Вашим виконавчим провадженням. Бездіяльність державного виконавця оскаржується у судовому порядку.

Державні виконавці сидять завалені справами, але на законну письмову вимогу мають реагувати. А що в реєстрі? Адже можете переглядати стан. провадження онлайн, як учасник провадження та спробуйте зателефонувати виконавцю. Тобто, потрібно мати інформацію для початку.

При написании ответа используется разметка Markdown.