1836 дней назадСергій

Податкова раніше вислала мені борг та штрафи за те що я неплатив податок , але моє чп було закрито в 2005. і податок з 2017 го не до мен. я то раніше описував тут. мені порадили ви щоб я подав заказними пісьмами в державний реестр, пенційний та податкову запити з розясниням чи я є підприємцем. Окрім податкової попередні інстанції надали відповідь що ніякої діяльності незафіксованно. Податкова невідповідала два тижні і т сьогодні в телефоній розмові, розумію що то нідочого непривяжеш шо вони там казали. але там були сплошні отговоки. мол пісьма ніхто небачив і хто ви вообще такі. Уявляєте пиісля місяця візитів до них де стверджували що мол от так треба платить, тут хоп і амнезія( . ТОж питання! _ Всеж пісьмо надіслане і отримне ними. є свідчення пошти. як тут діяти далі якщо вони ненадають інформації? Бо я тіпа должен їм що хочу оскаржити в судовому порядку але документа з податкової що вони надіслали ще два місяці тому який вказує на мій борг непритянеш бо там ні штампів ні підписів... Нехочиться пускати ситуацію на самотік.. хто зна шо вони там ще вигадають...

Сергій, подавайте повторний запит до податкової.

Аноним

Езжайте к налоговому инспектору- объясните , что он -никто и звать его никак. На любого государственного чиновника в Нашей Украине можно писать заявление в Прокуратуру,Национальную Полицию и по с. 214 Уголовно- Процессуального Кодекса по ст 364.365 -превышение, злоупотребление служебным положением привлекать к Уголовной Ответственности Быстро.

Аноним 99 096 631 12 61

Если инспектор будет наглеть -моментально пишите заявление, а еще лучше уже приезжайте с ним и уведомьте налогового инспектора =бюрократа о нарушении законности. Пополнять бюджет нужно Раскулачив поРОШЕНко до дыр.

~= А Д В О К А Т =~

Може запит був не зовсім вірно надісланий? Краще виберіть компетентного юриста з правої "синьої" колонки (клікніть на "синю" назву юриста) і зверніться на його персональну ел.пошту, отриману після перегляду його профілю. Це убезпечить вас від невірних дій та непоправних помилок.

Аноним

да в правой и далее колонках смотрите юриста Майдан Роберта Николаевича- не такого скромного ,как Анатолий Миколайович, но практикующего 20 лет.

При написании ответа используется разметка Markdown.