1834 дня назадНеизвестный

Доброго дня. Ми є одними із чотирьох співвласників не приватизованого приватного домоволодіння. Один із сусідів почав захоплювати територію двору, яка є загальною. Незаконно збудував гараж на самочинно захопленій території загального подвір'я, мало того почав завдавати матеріальної шкоди - шляхом руйнування фасаду стін (направивши свій водостік на одну із стін нашого помешкання). На днях сусідові закортіло відкрити нашу зливну яму, що знаходиться на території загального двору, без присутності власників. І так, як зливну яму відкрити без допомоги грубої фізичної сили не вдавалося, розтрощив раніше облагороджену частину люка цієї ями. Ще сусід на території подвір'я складає різні свої речі (старі дивани, шифер знятий з даху, доски, різні будівельні матеріали) де йому захочеться, не дивлячись на те, що між собою, ми сусіди, домовилися де чия частина подвір'я. На усні зауваження сусід, або не реагує, або проявляє агресію. За даними фактами, з нашої сторони були звернення в поліцію (заява дільничному), спецінспекцію (заява на захаращення загального подвір'я) та архітектуру (заява про незаконне будівництво гаражу на території подвір'я та незаконне будівництво веранди на тротуарі біля дороги), але реакції від цих інстанцій немає ніякої. Підкажіть будь-ласка, як і куди ще можна звернутися для вирішення ситуації, що склалася.

~= А Д В О К А Т =~

Можна (і радикально потрібно) - до суду. Але професійна робота юриста. Звертайтесь персонально.

Неизвестный (автор вопроса)

Дякую за пораду

Аноним

При малейшем проявлении агрессии в отношении вас или ваших родственников- прокуратура ,национальна полиция = дебилов нужно учить сразу -а то житья вам не даст. НО можно более простым путем-Дать по ЕБалу -так чтоб голова потом видя вас ноги его двигала в противоположном направлении. ОТпинать так ,чтоб мало не показалось -но в рамках закона- без увечий.

~= А Д В О К А Т =~

Аноним-Феликс. Похвально, что вы, преодолев забанивание модератора, добрались до "трибуны" форума и научился маскироваться (хотя, это только так кажется). Но в любом случае, проявляйте благородство (оно же есть у вас!) и не провоцируйте людей на уголовные преступления и дикие взавимоотношения! Ведь не в лесу же (или в тайге, тем более) живём. А 21 век на дворе. Отпинать без увечий - не возможно. Это будут следы, обязательно найдутся свидетели, то есть - уголовное преступление, за которое легко может наступить тюрьма. Стоит ли это (пару лет заключения) заради 5-ти минут сомнительного "наслаждения"? Может цивилизованнее по-человечески в правовом поле? Или всё-таки по-звериному? Ну тогда нужно перед началом побарабанить себе кулаками в грудь, как Кинг-Конг...

При написании ответа используется разметка Markdown.