1798 дней назадНеизвестный

Доброго дня! Підскажіть будьласка до моєї дружини телефонують з банка з приводу батьківського кредиту (кредитної карти). Батько 5 років взяв кредитку наданий момент в нього немає змоги погашати борг,і в нас теж.Телефонують і морально нагружать.В батька немає ніякої власності.Підскажіть будьласка як правильно діяти в таких випадках? Дякую

~= А Д В О К А Т =~

Над вашою "темою" потрібно попрацювати професійно і більше мати інформації, діалог більш конфіденційний ніж на відкритому форумі. Тому виберіть компетентного юриста з правої "синьої" колонки (клікніть на "синю" назву юриста) і зверніться на його персональну ел.пошту, отриману після перегляду його профілю. Це убезпечить вас від невірних дій та непоправних помилок.

Правильно було б, щоб батько кредит погасив, якщо немає можливості, тоді борг можуть стягнути тільки на підставі рішення суду, інших правових підстав стягнення коштів в банку немає, Ваша дружина може взагалі не спілкуватися з представниками банку, якщо телефонують, може відразу і переривати телефонну розмову, нічого не пояснюючи.

До вже сказаного хочу додати, що ні в якому разі не варто нехтувавати юр. допомогою у разі судового розгляду. А зараз можете не звертати уваги.

При написании ответа используется разметка Markdown.