1792 дня назадАноним

Доброго дня,в мене така ситуація-набралася мікрозаймів і тепер великі %,не взмозі виплатити,як бути?чи можливо повернення лише суми від % і,які чекають наслідки при несплаті взагалі,всі займи оформлені онлайн

  1. лише відсотками наврядчи відбудетесь...

  2. наслідки можуть бути/і будуть такі що подадуть на суд і будуть стягувати борг+штраф+пеня..... Якщо є нерухоме чи рухоме майно то його можуть арештувати і продати через ДВС і погасити борг. ТОМУ якщо є цінне майно то раджу його завчасно переписати на дітей/батьків......

Аноним 99 096 631 12 61 Харьков

Строго по договору иначе подача искового заявления, вы ответчик и проблемы. С банками и заемщиками шутить нельзя. Но пробовать выйти из ситуации Можно. Консультация- в приватной беседе.

Доброго дня.

Чекають наслідки, які передбачені за невиконання кредитних зобов'язань. Потрібно починати з того, що робити запити, з'ясовувати законність та обґрунтованість вимог кредиторів, які можна буде оскаржити у судовому порядку.

Аноним 99 096 631 12 61 Харьков

судебный порядок -расходы для клиента и доходы юриста. Не обязательно доводить до суда, стадия переговоров с юристом заемщика возможна.

~= А Д В О К А Т =~

ОСЬ ЩО ВІН НАПИСАВ !!!!!! Перевірте доказ за інтернет посиланням: http://42yurista.com/qa/123652/

Аноним 096 631 12 61

Юлия викторовна -национальная вы наша -мое мнение о вас как о юристе плохое также. Осорбите ого-то другого.Припезженная вы наша. Я если хзалез в ваши неразумные поверхностные отвеы Вам будет плохо. Я закончил Юракадемию Харьковскую -лучшую ,а ту что, Неразумная???

ЛУчш помалкивай- я в Церкви вчера не был -Напишу такое, что не понравится ОЧень. Свой Сраный Псевдопатриотческий Украинский язык в своей Лтьвовской и Волынсой областях применяй да в судах.

Нервный ононим под разными "личинами" пишущий, если протрезвел - не дури дальше. Сколько можно нести здесь ахинею, харьковский ты наш с явными сепаратистскими настроениями. И больше не оскорбляй украиноязычных юристов этого форума, не показывай своё бескультурье и не инициируй дискриминацию за языковым принципом - ведь "отродье" бывает в разных "стоянках" и в твоей также (вот сам ты – «хороший» пример!!), а то и анонимный статус может не помочь скрываться от адекватного возмездия возмущённых соотечественников. Хотя не хотелось бы потерять такого ярко-петушиного "представителя гуманоидов".

Незважаючи на цей жах, який тут роблять ті, кому більше робити немає чого, вважаю вірним просто відповідати на питання авторів. Отже, однозначно можу сказати, що мати борг по мікрокредиту - це НЕ безвихідне становище. Ці компанії зараз дійсно вже являються (переважна більшість) зареєстрованими фін. установами, але й досі не всі мають ліцензію на відповідний вид діяльності. Також є інші підстави визнавати правочини недійсними, доводити нікчемність! І справа зовсім не у підписі "на відстані", це якраз законно, якщо дотримано всіх норм ЗУ "Про електронну комерцію", є інші вже напрацьовані варіанти!

ЩОБ оцінити шанси на успіх потрібно для початку знати точну назву юр. особи, яка надала кредит, дату, суму, скільки і коли сплачено, на якому сайті офорляли і якщо є, то договори, угоди тощо. А далі вже висновки юриста чи (за потреби) ще запити.

~= А Д В О К А Т =~

Погоджуюсь, саме тому, авторе питання - виберіть компетентного юриста з правої "синьої" колонки (клікніть на "синю" назву юриста) і зверніться на його персональну ел.пошту, отриману після перегляду його профілю. Це убезпечить вас від невірних дій та непоправних помилок. Короткими повідомленнями на форумы такі питання не вирішити корисно.

ЩОБ оцінити шанси на успіх потрібно для початку знати точну назву юр. особи, яка надала кредит, дату, суму, скільки і коли сплачено, на якому сайті офорляли і якщо є, то договори, угоди тощо.

Будь-хто з Вас, авторів, коли пишите мені листи на пошту з цього приводу, вказуйте таку інформацію, давайте будемо шанувати час один одного!

Аноним

Но бойтесь ,если Наглый толя будет "СИНИЙ" - Летом он закладывает ой-ой=ой.

~= А Д В О К А Т =~

На этом форуме так построено, что все зарегистрированные юристы изображены "синего" цвета, а незарегистрированные (то есть некомпетентные) - чёрным. Чёрным ("афроамериканским"), так как нет подтверждений ни об образовании, ни о практике - то так такого человека можно допускать к консультированию людей? Вот кто-то естественно и злится. И пытается свою злобность обратить на всё "что шевелится". А наклонности то неправильные, вот и есть то что есть.

096 631 12 61 Харьков

Толя. конечно т ы заметил ,что ПОлтавский Шлях рядом с тобой,который сидит без толку здесь годы???Я за Три дня!!!!!!!!!!! тебя догнал почти. Но успокойся-Любоффф должна быть первой-- у женщины мозг больше твоего и не забит отбивными.

096 631 12 61 Харьков

А что Злоба дня в тебе шевелится- так в Православную Церковь СХоди

096 631 12 61 Харьков

А во мне вот беспокойство без привычного футбола мамина еда прибила. На домашней пище сейчас Раздобрею, Успокоюсь совсем почти на время- ВОскресенье.

Коллекторы будут запугивать и ст. 190 УК Украины-Мошенничество. Могут подать исковое заявление в суд и СРазу Нанимайте Юриста.

096 631 12 61

При написании ответа используется разметка Markdown.