1792 дня назадАноним

Доброго дня.Цікавить як скласти правильно апеляційну скаргу на рішення суду першої інстанції про поновлення та виплату заробітної плати за час вимушеного прогулу працівника,який був прийнятий на військову службу,уклавши строковий контракт строком на 3 роки,без повідомлення роботодавця. Працівника звільнено відповідно до ст.36,п.3 КЗпПУ (вступ або призов на військову службу),оскільки після відпустки працівник не вийшов на роботу,а через деякий час підприємство отримало копію військового контракту на 3роки осіб рядового складу,в період з 19.02.2018.Тому позивач просив про визнання поширення дії ст.119 КЗпП в частині поширення пільг, таких як збереження посади та середньомісячного заробітку,Судом прохання задоволено.Однак,відділ,в якому працювала позивач,передано до іншої установи,тому поновити немає змоги.а у випадку викансії розмір заробітної плати у 2 рази буде меншим,ніж в переданому відділі.В іншій установі вакантних місць не передбачено,окрім тимчасового (декретна відпустка)

Правильно скласти апеляційну скаргу може юрист після ознайомлення з рішенням суду І інстанції і матеріалами справи.

~= А Д В О К А Т =~

Над вашою "темою" потрібно попрацювати професійно і більше мати інформації, діалог більш конфіденційний ніж на відкритому форумі. Тому виберіть компетентного юриста з правої "синьої" колонки (клікніть на "синю" назву юриста) і зверніться на його персональну ел.пошту, отриману після перегляду його профілю. Це убезпечить вас від невірних дій та непоправних помилок.

Доброго дня. Дійсно, Іванна права, оскільки апеляційна скарга складається на конкретне рішення суду, враховуючи допущені у справі процесуальні порушення та неправильне застосування норм матеріального права.

При написании ответа используется разметка Markdown.