1762 дня назадЮрій

Подружжя розлучилося років 10 тому. Чоловік весь цей час проживає в Росії. Потрібно виписати через суд. Які документи потрібні? Чи потрібно, а якщо потрібно, то як повідомити відповідача? Дякую!

~= А Д В О К А Т =~

Потрібно підготувати грамотно обгрунтований позов, зібрати необхідні докази, а не шукати пораду, які документи додавати до позову та як повідомити відповідача. Тоді все "запрацює" правильно. А інакше поради користі не принесуть.

Юрій (автор вопроса)

Дякую за дуже обгрунтовану та професійну консультацію. Відразу стало все зрозуміло. Більше не бачу необхідності до Вас звертатися.

ЮРИЙ - БЕСПЛАТНЫЙ СЫР В ДРУГОЙ СТРАНЕ -НЕ В УКРАИНЕ.
СЕРЬЕЗНЫЕ ЛЮДИ БУДУТ ТРАТИТЬ ВРЕМЯ, МЫСЛИ И ЗРЕНИЕ,ОПЫТ -НА ТАКИХ КЛИЕНТОВ -ДА ..............

ЮРИЙ- ИДИТЕ В ЮРИДИЧЕСКУЮ АКАДЕМИЮ -УЧИТЕСЬ -И БУДЕТ СПЕЦИАЛИСТОМ.

И РУССКИЙ ЯЗЫК УЧИТЕ ЮРИЙ -ПРЕЗИДЕНТ ГОВОРИТ И НА РУССКОМ.

~= А Д В О К А Т =~

Юрій, ви даремно іронізуєте. Наприклад, якщо в мене виникає проблема полікувати зуби, то не йду брати пасатижі та лікувати їх самотужки і "радикальним способом", бо буде тільки гірше. А шукаю нормального не тільки фахівця в стоматології, а ще й порядну одночасно людину з рекомендаціями та тоді довіряю, а не відношусь підозріло як "Штірліц до Мюллера". Далі йду до такого домовлятись про умови співпраці, а не як невіглас йду до першого зустрічного та "вішаю на нього всі свої медичні проблеми", тобто не лише "зуби", а й "ухо, горло, ніс". Адже з кожною людиною можна домовитись по-людськи, а можна показати себе "варваром".

При написании ответа используется разметка Markdown.