1735 дней назадЛюдмила

Заключено договір з юридичною компанією про представлення мене, як потерпілої особи в розслідуванні кримінальної справи. Кошти за роботу. яка мала б бути виконана, оплачено повністю в сумі 143100 грн. .Після оплати керівництво фірми почало ігнорувати замовника, не виходили на зв"язок. Хоча договором обумовлено, щотижневе інформування про хід справи. За рік та 8 місяців окрім запитів . не зроблено нічого. Виявила бажання розірвати договір та надати мені акт виконаних робіт, із підтведжуючими документами. Отримала акт без підтверджуючих документів. + 50% від оплаченої суми в дохід юридичної компанії як недоотримана вигода.

Доброго вечора, Людмила. Потрібно звертатись до компанії з письмовими вимогами щодо звіту за виконані юридичні дії, кошти можна буде повернути у судовому порядку. Якщо справу вів конкретний адвокат, тоді можна ще й скаргу подати до КДКА, ставити питання про притягнення до дисциплінарної відповідальності. Як це не прикро, однак, щодо захисту Ваших інтересів, стягнення коштів та захисту у кримінальному проваджені доведеться знову звертатись до юриста, адвоката, або юридичної компанії, тому що захистити свої інтереси у спорі з юридичною компанією самостійно не вийде, потрібен у справі досвідчений опонент, який буде займатись Вашою справою і допоможе вирішити ці проблеми.

Р М

143 100 гривен сумма немалая ,возможно /и скорее без сомнения/и завышенная /Украина -самая бедная страна Европы/ -но суд с юридичесой омпанией может не принести вам успеха.

Р М

Из- за таких Рвачей потом у клиентов ко всем юристам, адвокатам бывает недоверие и скептицизм. Жадность - лицо Украины -беднейшей сраны Европы №1???? \

Р М

Страны жадных политов типа поРОШЕНко , сраны почти без производства уже и крупных предприятий, страны с толпами безработных и людей с низкими зарплатами.

~= А Д В О К А Т =~

По-перше, у будь-якому випадку потрібно розбиратись індивідуально. По-друге, ось ви навіть не назвали тут дану юридичну компанію чи прізвище конкретного адвоката, що займався вашою справою, що насторожує щодо правдивості "звинувачень". Адже в договорі мало б бути оговорено як його розривати і вирішувати при цьому фінансові "моменти" в тому числі, а про це "ні слова". По-третє, захист прав потерпілої сторони в кримінальній справі - це доволі ризикована юридична діяльність пов'язана з багатьма невідомими, адже слідчий може не розкривати матеріалів розслідування аж до закінчення досудового слідства - тому ніхто не може давати жодних гарантій про позитивний результат і вини адвоката може в цьому просто й не бути жодної, якщо це результат неоправдавшого себе ризику. Це, як любить вказувати, наприклад, Майкрософт "користувач приймає за принципом "як є", тобто без жодних гарантій". І ще є багато "але", проте дана об'ємна розмова не для даного публічного інтернет-форуму.

Жаль, що юристи які відповідали на це запитання (як і його авторка), зовсім не розуміють предмета, методики, особливостей діяльності адвоката у кримінальній справі!!! Чомусь інші адвокати, які реально подібним займаються, не долучились до даної дискусії. А долучились ті юристи (не адвокати), хто по своєму статусу не можуть офіційно згідно вимог КПК У надавати повноцінну юридичну допомогу у кримінальних справах, зате "все знають"!!

А Ви тут, хто такий надавати оцінки іншим юристам? Якщо виявилось бажання понавчати інших юристів, так юридичні факультети ВУЗів України чекають на Вас, займайтесь викладацькою діяльністю. А щодо мене особисто, так Вам взагалі нічого не відомо, в тому числі і мого відношення до захисту у кримінальних справах, та іншої юридичної діяльності, тому Ваші коментарі на мою адресу недоречні). В даному випадку, жаль, що як адвокат та чоловік дозволяєте собі хамське і вульгарне поводження, що свідчить про відсутність дотримання адвокатської етики, проте і серед адвокатів зустрічаються неадекватні особистості.

~= А Д В О К А Т =~

Свою точку зору виказав, як людина, яка її має. Тому що не бажаю миритись з тотатьною узурпацією "істини" кимось одним в принципі. Особливо у питаннях не заявлених навіть у спеціалізації: Специализация — Административное право — Гражданское право — Гражданский процесс — Жилищное право — Защита прав потребителей — Корпоративное право — Наследственное право — Семейное право — Трудовое право — Хозяйственное (предпринимательское) право

  • то есть в разделе "общая информация" о юристе.

Если даже сам юрист не указывает в своей "саморекламе" что сведущ в напраалении права "уголовное право" - то зачем это комментировать? Да еще и возмущаться на справедливые по сути высказывания. А где же здоровое отношение к критическим высказываниям? Этого что, точно напрочь нет у женщин? Только желание исключительно лестных комплиментов? Ну что ж, будем пробиваться к сознанию "через терни" сопротивления и с помощью логики, установленных требований. Мы оптимисты такие - не унываем от временных трудностей... Никто не обещал, что будет легко.

На самом деле - все нормально,обычные острые дискуссии. Не стоит так переживать. Через 15 минут новые вопросы завладеют вниманием. И какое-либо оскорбительное отношение отрицаю, это разве что плод нервного настроения -пройдет.

На жаль, але і серед адвокатів не рідкість "розкручувати" клієнта на гроші, це можливо зрозуміти, потрібно бути трохи уважнішими. Ознаками є розказувати замовнику про ймовірні майбутні проблеми значно перебільшуючи, ображати інших правознавців і цим самим презентувати себе, "лити" воду замість чітких і конкретних відповідей по суті питання, інші.

~= А Д В О К А Т =~

"Розкручувати клієнта на гроші" - може будь-яка непорядна людина чи фахівець (лікар, сантехнік, автомайстер, ювелір, юрист тощо). Проте про адвокатів всі знають, що зразу є куди поскаржитись і користуються цим. З другої сторони і адвокат не бажає мати пляму на репутації та ще й отримати покарання від скарги на нього. Тобто є "механізм" противаг та балансу. А от поскаржитись на просто юриста (не адвоката) НЕМАЄ КУДИ. Тобто немає хоч такого дисциплінарного механізму "противаг". Юристи які цього не розуміють - даремно зразу згадують про КДКА як тільки почують слово "адвокат" (чому - вказав вище), тому хай би чесно сказали тут, що "над ними" НЕМАЄ ніякого КДКА, що вони вільні від будь-яких дисциплінарних покарань і все залежатиме виключно від їх позитивних особистих якостей (чи від відсутності таких). Так ні ж, саме про це - вони "делікатно" умовчують. То що це, як не те ж саме, про що знатно вказала Ю.В. вище, а саме: "розказувати замовнику про ймовірні майбутні проблеми значно перебільшуючи, ображати інших правознавців і цим самим презентувати себе, "лити" воду"?????????

Р М

Да -прав Анатолий Николаевич- ищите компромисы- более 100 тысяч гривен Достойны того, чтоб пободаться.

Р М

Новаш вопиос адресовн Юристам.АДвокатам. Конечно также желающим заработать -учитывайте, уважаемый.

Тут говоримо само про юристів, не про сантехніків тощо....

Ознаками є розказувати замовнику про ймовірні майбутні проблеми значно перебільшуючи, ображати інших правознавців і цим самим презентувати себе, "лити" воду замість чітких і конкретних відповідей по суті питання, інші.

Окрім як бути уважним обираючи виконавця, в т.ч. юриста/адвоката, ніяк більше убезпечитись неможливо.

~= А Д В О К А Т =~

І хто це має вирішувати "значно перебільшено" чи "в самий раз" вказано про "ймовірні майбутні проблеми"? Господь Б_г? Чи один з тутешніх юристів, який вирішив, що він самий "супер-бупер"? І хто це зобов'язаний надавати безкоштовно "конкретні відповіді по суті питань"? Адже комунізм ще не наступив (та вже не скоро навіть почне "наступати" - не за нашого життя то це точно!). Відповіді на питання тут експромтом надаються ті, які "лежать на поверхні", а не по яких потрібно напрацювати не одну годину! А легких питань тут не задають переважно, а хочуть отримати безкоштовну "комуністичну ШАРУ" по доволі складних ситуаціях, над якими потрібно працювати та працювати. І саме оловне - сайт не зобов'язує нікого ні до чого: все відбувається за принципом "як є", тобто без будь-яких гарантій на "чесне слово". Якщо когось із авторів питань "таке" задовольняє - то "хазяїн - барин", як говориться "прапор в руки", але користі точно не буде ніякої. Для корисних відповідей потрібно персонально звертатись до обраного юриста, перевірити його кваліфікацію, практичний досвід по його "резюме", які тут на сайті подеколи прикладається тощо. А не слухати, розвісивши вуха, всяких анонімів та самозванців, які навіть ні своїх імен не називають, ні координат, як знайти при потребі - з кого тоді спитати про результат?

Аноним

Горе адвокате, видно, про кого сказано "лити" воду замість чітких і конкретних відповідей по суті питання" , навіть додати нема чого

Да, Юлия Викторовна, лаконично и кратко передала суть происходящего на сайте, и дала точную характеристику "Адвокатов". Поддерживаю Вашу точку зрения, считаю что Вы правы, даже еще раз процитирую:)

На жаль, але і серед адвокатів не рідкість "розкручувати" клієнта на гроші, це можливо зрозуміти, потрібно бути трохи уважнішими. Ознаками є розказувати замовнику про ймовірні майбутні проблеми значно перебільшуючи, ображати інших правознавців і цим самим презентувати себе, "лити" воду замість чітких і конкретних відповідей по суті питання, інші.

Аноним

Каждый кулик свое болото хвалит. Я давно на этом сайте и скажу так. На этом сайте ничего толкового не получишь. Кто более откровенно а менее все тутешние юристы имеют цель раскрутить клиента на оплату. Так что никчему эти лживые слова о бескорысности ангелов. Чтобы получить надлежащую услугу нужно найти юриста по рекомендации знакомых, сходить к юристу на прием и заплатить ему нормальную цену. А иначе нечего обманывать себя и вестись на рекламные ролики типа все плохие и только я лучше всех. Так как это полностью бесполезная трата времени и похоже как ведуны лечат вместо квалифицированных врачей. Умереть не встать.

Аноним

та не кажіть, по наследству все розказали і не прийшлось кудись їхати і платити гроші

Аноним

Та шо ты гонишь. По наследству нечего скрывать юристам, так как всё равно все вопросы наследства решаются нотариусами, за что нотариусам и платят. А то что узнал перед платным визитом к нотариусу, то это твои проблемы. У нотариуса за твои знания плата не уменшится от этого. Так шо не наводи тень на плетень чей то заинтересованный голос, вот кто ты есть.

Бокс

Юлия Викторовна -вам до сантехника годы нужно раком стоять в туалете- и будете стоять,Звезда Эфира.

Бокс по собі судить:)) і це навіть не питання, а судження(!), бо так висловлюватись можна лише знаходячись на самому дні .. кожному своє:))

При написании ответа используется разметка Markdown.