1736 дней назадАнна

Добрий день. Коли ми з чоловіком одружувалися, то використали підроблену довідку про вагітність, аби прискорити укладання шлюбу. пройшло майже два роки, і вчора прийшли до чоловікових батьків якісь двоє людей, сказали, що з сбу, посвідчення ніби показали. залишили номер телефону, за яким з ними можна зв'язатися. Який алгоритм дій в цьому випадку?

Бокс

При чем тут Ссссуки Бандиты Украины??? 2 года -отношения не имеет - Живите счастливо

Схоже, хтось хоче грошей з авторів, іншим чином це пояснити неможливо.. ну або ж візит правоохоронців не має ніякого стосунку до документів відносно шлюбу

Анна (автор вопроса)

Ну от тут питання, чи справді це були правоохоронці. Вони пред'явили посвідчення, але ж не залишили ніякого офіційного документу, неясно, чи є справа, чи її нема. Думаєте, варто це просто ігнорувати?

~= А Д В О К А Т =~

Вам мало хлопотів з того буде, а ось тим хто оформив такий шлюб (можливо це через суд робилось, якщо була неповнолітня "наречена") чи лікарям (головному лікарю), які надавали довідку - то можуть бути проблеми щодо кримінальної підробки документів, пов'язаної з корупцією. Тоді два роки - ще не срок давності.

Анна (автор вопроса)

ну мене цікавить конкретно стосовно мене - чи застосовне тут положення про тривалість справи протягом трьох років з моменту вчинення правопорушення та подальше її закриття.

~= А Д В О К А Т =~

Строк давності по "криміналу" скоріш за все ще не сплинув. Точніше не сказати - від вас замало інформації.

Анна (автор вопроса)

пройшло наразі 1 рік та 7 місяців від моменту подання довідки в рацс.

та не відстежуються ці довідки, тут питання в іншому, а в чому, потрібно було з*ясовувати вимагаючи надання документів у візитерів

При написании ответа используется разметка Markdown.