1718 дней назадМихайло

як розробити статут? чи можна взяти із інтернет ресурсів і переробити з кількох підходящиих варіантів під себе? основні тезиси статуту. і чи можна в процесі роботи змінювати статут?

Михайло, скласти статут може юрист, такі послуги є платними. Взяти з інтернету можна, потім можуть бути проблеми з тим, що його не приймають, або з порушенням прав, що може довести до судового процесу та вирішення спорів.

~= А Д В О К А Т =~

Та ще й враховуючи, що відповідальність за "новелли" статуту (за весь його текст) несе виключно власник ПП. Крім того, я б аргументовано відговорив би реєструвати саме ПП. За деталями звертпйтесь персонально на ел.пошту з профілю.

з інтернету точно не варто, це як носити до суду процесуальні документи з інтернету, які зроблені ще по "старому" ЦПК чи ГПК

~= А Д В О К А Т =~

Це так само, як купити "кота в мішку"..., а там рись.

"рись" - це добра покупка, а якщо там опудало кота, а не кіт :))

~= А Д В О К А Т =~

Це був реальний приклад із життя. Та жінка, яка купила на ринку "кошеня", з якого виросла реальна рись - не була рада. Це "кошеня" поки росло, загризло декілька собак в дворі, навіть "гуляючи" на поводку з хазяйкою, поки розібрались що до чого. По результату прийшлось віддавати в зоопарк, адже хазяйка вже могла стати "наступною" жертвою дикої дорослої тварини.

Где таких котят продают, мне тоже надо рысь с кисточками.

При написании ответа используется разметка Markdown.