1636 дней назадАноним

Хата була оформлена на батька. Батько помер 1997 року. 2004 року переоформлена на маму. Два брати та сестра приписані в цій хаті, крім мене ( у звязку з навчанням у іншому місті). Зараз мама з сестрою погрожують вигнати мене з будинку та кажуть що я не маю ніякого права на хату. Навіть претендувати. Якщо мати продасть хату то це її вибір а остальних на вулицю.

Примусове виселення можливо лише на підставі рішення суду, у Вас права власності не має, тільки право користування зі згоди власників, повинні сплачувати за користування будинком кошти власнику.

Аноним

Да. на улицу, а вы как думали?!

Аноним (автор вопроса)

На момент смерті батька мені було 5 років, тобто неповнолітній коли перейшла власність до матері. В будинку я жив постійно( найбільше з усіх братів і сестри). Держава виділяла кошти на неповнолітнього мене. Утримання будинку я робив постійно лише в середині а і зовні. Я думаю що не мають права, так як нотаріус пояснив що в мене є права користування будинком такі як і у інших ( так як я був неповнолітній коли помер батько). І лише за рішенням суду примусове виселення, що мають мати законні підстави. Тому яка вулиця? Ви про що?

Аноним

Вы спросили: если мать продаст хату. В таком случае новый владелец имеет законное право выселить всех. в том числе и прописанных.

При написании ответа используется разметка Markdown.