1611 дней назадАноним

Добрый день Юлия Викторовна. Помогите с таким вопросом.... У нас в 2018 году был заключен договор по результатам проведения открытых торгов. Срок действия договора до 31.12.2019 года. Из-за отсутствия финансирования договор не выполнялся,,, не было ни аванса... ничего. Как нам теперь его разорвать? Письмо на них об уведомлении, что срок действия закончился? Или Дод Угодой это оформить? Как правильно...... Мне еще за него надо на Прозорро отчитаться.. Спасибо

смотрите условия расторжения в договоре и потом либо письмо либо допсоглашение

Добрый день. Если Вам нужно обратиться к юристу Юлии Викторовне, то Вы не на сайте пишите, а непосредственно на ее почту по адресу 0970540004@ukr.net , тогда она точно увидет Ваше обращение и сможет Вам помочь в оформлении расторжения договора.

Аноним (автор вопроса)

Добрый день... Мне не принципиально к Юлии Викторовне.. Просто не разобралась с сайтом.. Извините... Хочу вернуться к своему вопросу. В условиях о расторжепнии догвоора есть вот это.... "11.8. Порядок внесення змін та розірвання договору 11.8.1. Внесення змін у Договір підряду оформлюється додатковою угодою. 11.8.2. Cторона Договору підряду, яка вважає за необхідне внести зміни у Договір чи розірвати його, повинна надіслати відповідну пропозицію другій Стороні. 11.8.3. Сторона Договору, яка одержала пропозицію про внесення змін у Договір або розірвання його, у 10- денний строк повідомляє другу сторону про своє рішення. 11.8.4. “Замовник” має право розірвати в односторонньому порядку цей Договір після відповідного письмового повідомлення, за 30 календарних днів, в разі, якщо “Підрядник” не виконує умови цього Договору, а також виконує доручену йому роботу неякісно (з відступленням від проектно-кошторисної документації, діючих будівельних норм і правил, вимог “Замовника”).
11.8.5. “Замовник” може розірвати договір відповідно до пунктів 6.2.5., 6.2.6. та 6.2.8. цього Договору. 11.8.6. Істотні умови договору про закупівлю не повинні змінюватися після підписання договору до повного виконання зобов'язань сторонами, крім випадків, передбачених ст. 36 Закону України «Про публічні закупівлі». 11.8.7. У разі коли сторони не досягли згоди щодо внесення змін у договір підряду або розірвання його чи у разі неодержання відповіді в установлений строк з урахуванням часу поштового обігу, заінтересована сторона може звернутися до суду. 11.8.8. Якщо судовим рішенням у договір підряду внесено зміни або його розірвано, він вважається зміненим або розірваним з дня набрання чинності відповідним рішенням, якщо інше не встановлено рішенням суду. "

Как мне правильно все таки сделать.......подготовить письмо, что пролангировать договор нет имеем возможности и за 30 дней их письменно уведомить ???? Доп.угодой??? Или он автоматически завершиться и ничего делать не нужно???? Пож. У меня 30 дней истекает завтра 29.11.2019

Доброго дня. Договір припинить свою дію 31.12.2019 року. Це не потрібно жодним чином оформляти, бо така умова присутня в договорі. Чи з яких міркувань Ви хочете його розірвати раніше вказаної дати?

Неизвестный (автор вопроса)

Нет ... раньше мы его не хотим разорвать. Пусть доходит своего конца. Финансирования все равно не будет. Я просто думаю, как звитовать про виконання договору на прозорро?

При написании ответа используется разметка Markdown.