1573 дня назадбогдан

Я згубив телефон де було фото мене з паспортом через пів року приходять листи з що в мене прострочка 8000 грн і суд вирішив конфіскувати в мене майно але на листах якісь зображення з тюрмою і це не від суду а якихось колекторських фірм і онлайн кредиттних фірм

~= А Д В О К А Т =~

Богдан, схоже, що це ваша хитра "відмазка", а кредит брав все ж ви, а не "хтось"... Тоді це кримінал - шахрайство.Такі ситуації треба вирішувати індивідуально - звертайтесь персонально. Може щось і вийде.

Доброго дня, Богдан. Вам треба звернутись з заявою до поліції з приводу втрати телефону та вчинення шахрайських дій з Вашими персональними даними, а також потрібно направити в МФО юридичного листа та заяви про заборону використання персональних даних, після отримання обґрунтованого за змістом юридичного листа, у них не буде законних підстав нараховувати Вам великі відсотки, штрафи та пеню за прострочення платежів. Доведеться звертатись до суду з позовом про визнання кредитного договору недійсним.Щодо заборони виїзду закордон, таке рішення приймає або суд, або виконавець, чи інші правоохоронні органи достовірно дізнатись можна, перевіривши інформацію в реєстрах та зробивши запит до прикордонної служби.

~= А Д В О К А Т =~

Але якщо це ваша хитра "відмазка" від оплати за користування чужими грішми, а кредит брав все ж ви, а не "хтось"... Тоді це кримінал - шахрайство.Такі ситуації треба вирішувати індивідуально - звертайтесь персонально. Може щось і вийде. Адже в суді потрібно не просто щось що-небудь "подати", а мати належні докази.

При написании ответа используется разметка Markdown.