1550 дней назадВіталій

Приватний житловий будинок на двох власників у частках (63/100 моїх), територія біля будинку поділена між власниками і приватизована (маю акт на право власності із кадастровим номером на свою ділянку). На сусідіній земельній ділянці є декілька будівель (господарські, гараж, літня кухня) . Адреса у будинка одна (Хмельницького, 22) . Землі мають адреси Хмльницького 22/1 та 22/2.

Планую будувати ще один будинок на своїй землі і зі слів працівників відділу архітектури - маю врахувати протипожежні відстані до сусідніх будівель, а це унеможливлює будівництво (12метрів ширина земельної ділянки і маю будувати на відстані 10 метрів від будівель). Читав ті самі протипожежні норми у ДБН і знайшов, що у межах одної присадибної ділянки ці норми можна не дотримувати! Виникло питання що саме є присадибною ділянкою у данній ситуації - моя частина земельної ділянки, яка приватизована чи загальна земельна ділянка під будинком? Чи маю я змогу будувати чи став заручником тих норм? Якщо є все-таки можливіть будуватись, як мені це пояснити (довести) працівникам відділу архітектури, де братиму будівельний паспорт?

~= А Д В О К А Т =~

Щоб ваше питання вивести на позитив - потрібно набагато більше інформації і діалог. Є декілька способів, як це можливо вчинити. Звертайтесь персонально на ел.пошту з профілю.

Аноним

Вам на другой сайт - здесь специалистов по данному вопросу нет.

При написании ответа используется разметка Markdown.