1455 дней назадАноним

Ніяких договорів, чеків немає! Проте вони готові завести нас на два тижні пізніше у зв'язку з коронавірусом! А ми не хочемо оскільки ще боїмося і наші відпустки планувалися на 14 червня як нам бути?

При відсутності документів та доказів передачі коштів ніхто Вам нічого не поверне, а примусово можна стягнути у судовому порядку.

~= А Д В О К А Т =~

Якщо кошти здавались без оформлення, то це протиправно (можливо це шахрайство), тобто можна подавати заяву в поліцію, про злочин, якщо вас намагаютьмя позбавити грошей обманним шляхом. Але щоб довести такий злочин - потрібно плідно попрацювати з поліцією, навчитись збирати докази, адже полііія є в більшості випадків доволі вялою та не вміє захищати права потерпілих і взагалі працювати.

Поліція в таких випадках - даремно витрачений час, відновлюйте чек про оплату

Аноним

Оплачивали без чека? без квитанции? без договора? просто дали денег?

~= А Д В О К А Т =~

Взагалі все життя може бути "даремно витрачений час", особливо якщо не закидати "сто вудок надіючись щоб хоча б зловити лише одну рибу". Якщо чекати лиш від одної "вудки", то точно буде марний час... Потрібно діяти ширше і активніше. Чим більше буде потрачено енергії (якщо вона ще є в організмі...) - тим більші шанси на успіх.

При написании ответа используется разметка Markdown.