1241 день назадАноним

Поступила на бюджет в університет і отримую стипендію, проте хочу забрати документи за власним бажанням. Що потрібно робити і чи маю я виплачувати кошти університету?

~= А Д В О К А Т =~

Це залежить від тих документів, які вами були підписані при вступі та від вимог університету. А перестати навчатись можете звичайно по вашій заяві.

freelawer

Зверніться в деканат, там залежить від того коли подаєте заяву про відрахування. Якщо не помиляюсь, хто подає заяву до початку навчального року виплачувати не потрібно

~= А Д В О К А Т =~

Як можна в грудні подати заяву "до початку навчального року"? Якщо вже була отримана стипендія тим більше - тобто навчання проходить в повному "розгарі"?

freelawer

Так може людина оцінить всі за і проти, довчиться навчальний рік і подасть заяву з наступного року. Логічно?

~= А Д В О К А Т =~

З даремною втратою ще плюс 9-ти місяців свого життя при цьому (до серпня 2021 року) ? То вже краще до армії сходити ...

freelawer

Там написано "вступила", для чого дівчині в армію йти? Може людина ще переоцінить ситуацію та взагалі передумає кидати навчання

~= А Д В О К А Т =~

В Україні дівчата теж можуть проходити військову службу (як за бажанням, так і в деяких випадках - обов'язково) та й з питання не зрозуміло, який статус щодо воєнного обов'язку у авторки питання був до вступу в університет.

~= А Д В О К А Т =~

То дівчина що, може доцільно даремно втрачати ще плюс 9-ть місяців свого життя при цьому (до серпня 2021 року) ?? Нащо це вчиняти ? Краще народити дитину тоді вже, після чого можна нормально організувати своє навчання.

При написании ответа используется разметка Markdown.