1171 день назадНеизвестный

Сусід отримав свідоцтво про право власності на земельну ділянку яка межує з моєю. Дані внесені в кадастр. На підставі свідоцтва про право власності він починає обгороджувати ділянку землі (яка примикає до житлового будинку - по простому город на якому вирощує сільгоспкультури). Свідоцтво отримував в той час коли я проживала і проживаю поруч з ним. При цьому він посилається на те, що в документації при оформленні свідоцтва акт погодження меж є в наявності з моїм підписом. Ніякий акт погодження я не підписувала, межових знаків на підставі акта погодження меж встановлено не було. Чи можна притягти мого сусіда до відповідальності за самовільне встановлення межових знаків і чи не вбачається шахрайство в його діях при оформленні свідоцтва на право власності i чи можна його визнати незаконним? Дякую за відповідь.

freelawer

Якщо в вас виник межовий спір та ви не можете його вирішити шляхом домовленості з сусідом, звертайтесь до місцевої ради за місцезнаходженням земельної ділянки, це в їх компетенції

~= А Д В О К А Т =~

Підробка підпису на акті погодження - це кримінально карна дія, а не лише цивільно-правовий спір. Якщо цікавить алгоритм радикальних дій щодо належного та комплексного захисту інтересів - звертайтесь персонально, платно.

При написании ответа используется разметка Markdown.