1135 дней назадВолодимир

Під час судового провадження, проти мене,(я потерпілий) було скоєно напад з зпричиненням ЧМТ, результатом якої стало погіршення пам'яті, зору та слуху. Можу я клопотати перед судом про забезпечення мене стенограмами подальших судових засідань?

ВАШ Адвокат Тарас Володимирович +380969572826

Добрий день! так маєте право відповідно до ч. 6 ст. 27 КПК України регламентується порядок проведення в залі судового засідання фото-, відео-, звукозапису із застосуванням стаціонарної апаратури (а також транслювання судового засідання по радіо і телебаченню), – що допускається виключно на підставі ухвали суду за наявності згоди на це осіб, які беруть участь у справі. Цим самим, передбачається наступний порядок реалізації даного права: заявлення зацікавленою особою перед судом відповідного клопотання про застосування стаціонарної апаратури для вчинення фото-, відео-, звукозапису або ж транслювання судового засідання, з’ясування думки осіб, які беруть участь у справі, отримання згоди зазначених осіб на такі дій та постановлення судом відповідного мотивованого рішення у формі ухвали про надання судом дозволу на реалізацію вказаного права або ж відмову у наданні такого дозволу з наведенням мотивів рішення.

freelawer

Кидаєте клопотання, сплачуєте судовий збір і вам нададуть диски з записами судових засідань

~= А Д В О К А Т =~

Вам ще й про власну безпеку варто подумати, а зовсім можливості до життя відіб'ють... Тому звертайтесь ще й в поліцію за захистом потерпілого і про злочин теж.

Аноним

Это где же вы так вляпались? Про Вас бы по телеку надо рассказать

Володимир (автор вопроса)

Сусід придбав земельну ділянку поруч з моєю, і почав цілеспрямовано "віджимати" мою,(ось так і вляпався). Я не против "телека", приму любую помощь, єсли кто согласен помочь, судебные тяжбы продолжаются уже четвертый год, и тихой "сапой" движутся к истечению пятилетнего срока давности по делам средней тяжести (12,08,2022г.). жду конкретных предложений.

ВАШ Адвокат Тарас Володимирович +380969572826

Добрий вечір! Можу допомогти 0969572826

Володимир (автор вопроса)

Телефони прослуховуються, краще буде, я думаю через електронну пошту. v2m3b5b7@gmail.com

~= А Д В О К А Т =~

Так ел.пошта теж взломується і читається ще простіше ніж прослуховування телефонів! Вам краще скористатись одним з анонімних форумів - там все більш конфіденційно... Але манія переслідування - це круто. Напевно потрібно ще й до психоаналітика звернутись. А краще навчитись просто оплачувати за отримані необхідні юридичні послуги тоді все налагодиться - а по-іншому безкоштовний "сир" вас заведе тільки в "мишоловку"...

Володимир (автор вопроса)

~= А Д В О К А Т =~ Говорити про те чого не знаєш, це остання справа для адвоката, якщо ви гадаєте що в моєму місті мало адвокатів, то ви сильно помиляєтесь, їх вистачає скрізь, саме таких як ви, любитепів дармових гонорарів, це моя п'ята (по одному на рік, і кожен оплачений, ви в "курсі" які у вас розцінки, ось такий виходить безкоштовний сир і манія переслідування) спроба залучити більш менш відповідального адвоката, та бачу, що ви вщент розбили віру (і не тільки в мене) в порядних адвокатів. Тим більше відповідь стосувалась не вас. Бажаю УСПІХІВ !!!

~= А Д В О К А Т =~

Ви даремно "накинулись", та не побачили корисної безкоштовної поради. Адже дійсно існують безкоштовні анонімні форуми, які не не взломуються так просто. І ви могли б цим скористатись.

Ніхто ж тут не знає як ви вели справи попередні рази, тому можна висувати різні "версії", то нащо робити необґрунтовані висновки про "дармові гонорари"? Всі мої довіритель задоволені, маю авторитет та повагу серед них, можу надати вам докази про це, якщо б була така потреба.

Щодо вас. Просто якщо ви звернулись на даний безкоштовний форум з такими складними та ризикованими питаннями, то повинні знати, що на даному форумі надаються безкоштовні консультації по питаннях, які потребують на відповідь до 5-ти хвилин роботи. А про все складніше корисно звертатись на персональні контакти юристів/адвокатів по вашому вибору, що буде звичайно зважено платно, але результативніше ніж безкоштовно-поверхово та коротко некорисно. Дистанційно плата завжди оптимальніша ніж очне звернення (при чому без втрати якості), тому що юрист економить на відсутності витрат на дорогу до вас та інші моменти.

А на даному форумі є порядні юристи/адвокати (і відповідальні!), завіряю вас, до яких ви можете звернутись з повагою до їх праці, а не шукаючи дармовий вихід для себе. Так ви не вирішите свою проблему, бо вам дійсно потрібна кваліфікована допомога.

Земельні "війни" бувають різні, але через них не прослуховують телефони (така послуга задорого коштує щоб її нерентабельно застосовувати для вашої не дуже фінансовооб'ємної ситуації!). Саме тому й логічно закралась думка про можливу манію переслідування, про що потрібно вирішувати окремо, а не з юристом, бо це психологічна проблема, а не юридична. Тому в цих всіх попередніх оцінках немає ніякої крамоли, а було лише бажання підказати вам вірні шляхи. А у вас це викликало явно неадекватну загострену оцінку, що може доводити не таку вже далекість від правдивості вищеприведені версії. Конфліктні питання варто вирішувати зважено, по діловому та поменше емоцій (черезмірна емоційність - то "жіночий" підхід, який наврят чи допоможе в складних ситуаціях).

Володимир (автор вопроса)

Дякую за роз'яснення, в цій справі замішане керівництво слідчого відділу, так що для них ця послуга не така вже й дорога, а гра коштує свічок, повірте мені, ось для роз'яснення цієї ситуації мені і потрібно скористатись електронною поштою. А Ви відразу почали ставити діагноз.

~= А Д В О К А Т =~

Зверніться персонально на ел.пошту з профілю, куди надішліть скани підсумкових чи основних документів (можливо є вже якісь судові рішення, тексти позовної заяви чи заперечення на неї) - після отримання сканів документації можливо буде вирішити про ймовірність допомогти та оцінити складність всієї ситуації, вартість по такій складності. Помірно - платно. Вам якраз вигідно буде скористатись навіть дистанційно послугами саме стороннього адвоката, який не заангажований вашим керівництвом сл.відділу.

Володимир (автор вопроса)

Дякую, саме тому я й звернувся на цей сайт.

~= А Д В О К А Т =~

Цей сайт тут на самому його форумі надає безкоштовні прості консультації, на які часу затрачується не більше 5 хвилин. За все інше, складніше - потрібно обирати конкретного юриста/адвоката з переліку в правій колонці та клікнувши на назву обраного юриста, перейти до його профілю та аж тоді звернутись персонально на ел.пошту обраного фахівця та здійснити необхідний діалог-переписку, обмін сканами та текстами документів. Тому потрібно визначитись що саме потрібно: загальні малокористі "короткі" слова більше "психологічної" ніж юридичної підтримки чи фахову корисну консультацію та може й ще дистанційне повне супроводження в додачу за розумну ціну, оскільки дистанційно завжди буде зважена оптимальна ціна при тій же якості, якщо не прогадати з кваліфікацією обраного юриста???

Володимир (автор вопроса)

~= А Д В О К А Т =~ Мені потрібний зразок дієвої (щоб прийняли та виконали) заяви на виконання ЗУ "Про забезпечення безпеки осіб, які беруть участь у кримінальному судочинстві", що для цього потрібно? Моя ел.пошта: v2m3b5b7@gmail.com Оплату гарантую. Чекаю на відповідь.

~= А Д В О К А Т =~

Добре, відпишу вам на пошту.

При написании ответа используется разметка Markdown.